Vodafone Club – reducere 50% Cinema City
Vodafone Club este programul de loialitate lansat de Vodafone la inceputul acestui an, prin acest program utilizatorii Vodafone beneficiaza de reduceri la diferite magazine sau servicii. Vodafone se adreseaza atat abonatilor cat si utilizatorilor de cartele prepay.

Recent, Vodafone a introdus in programul Vodafone Club reduceri de 50% la cinematografele Cinema City din tara insa doar pentru filmele 2D si 3D. Reducerea nu se aplica pentru formatele speciale VIP, 4D, IMAX, avanpremiere, ochelari 3D sau pentru produsele de la bar.

Pot beneficia de aceasta reducere utilizatorii Vodafone care au aplicatia MyVodafone, de unde poate fi generat codul de reducere Cinema City. Acest cod poate fi utilizat atat online pe site-ul cinemacity cat si in cinematograf, pentru un singur bilet.

Pot fi utilizate 4 coduri pentru fiecare numar de telefon iar codurile nu sunt transmisibile. Cinematografele Cinema City sunt prezente in orase precum Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targu Jiu sau Targu Mures.

Vodafone Club – reducere 50% Cinema City

Oferta prin care putem obtine 50% reducere la biletul Cinema City este valabila pana pe 15 octombrie 2021.
Luna aceasta, in Vodafone Club sunt disponibile reduceri si pentru urmatoarele magazine:

  • elefant – 10%
  • lamonza – 25%

Orange Romania are de ceva timp o campanie asemanatoare numita Orange Film prin care utilizatorii Orange pot beneficia de 2 bilete la pret de 1, in fiecare miercuri, in anumite cinematografe din tara. Oferta se activeaza trimitand FILM la numarul 241 sau prin aplicatia dedicata Orange Film.

Cinematografele partenere sunt in Bucuresti (Grand Cinema Digiplex, Movieplex Cinema, Hollywood Multiplex, Elvira Popescu, Cine Globe Uvertura), Barlad (Cityplex Victoria), Oradea (Cinema Palace), Brasov (Cinema One), Vaslui (Cityplex Silver Mall), Sfantu Gheorghe (Arta by Cityplex), Sibiu (Cine Gold) si Pitesti (Cinema Trivale).

Oferta Orange Film este disponibila doar pentru abonatii Orange.
Voi ce parere aveti despre ofertele mentionate mai sus?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.