Realitatea Plus HD si TVR Info HD la Digi
TVR Info a intrat in grilele operatorilor Digi (RCS & RDS), Orange si Vodafone, in acest articol vom mentiona cum poate fi receptionat acest post in retelele mentionate anterior. In plus, in grila de televiziune digitala prin cablu Digi a intrat si Realitatea Plus HD.

In reteaua Digi, TVR Info HD este disponibil de astazi insa doar ascuns (la scanarea grilei cu Alti operatori) si doar in cateva judete, am primit confirmari momentan pentru urmatoarele zone:

 • Valcea, Bucuresti, Ilfov, Timis, Constanta, Galati, Dolj, Bacau, Iasi, Bihor, Arad
 • Brasov, Maramures – frecventa 562 MHz
 • Mehedinti, Teleorman – 554 MHz

In reteaua Orange Romania Communications (fostul Telekom Romania Communications), TVR Info este disponibil doar in format SD. In acelasi timp, TVR 1 SD a fost eliminat din grila, ramanand doar TVR 1 HD. TVR Info este disponibil la Orange Romania Communications pe pozitia 111, frecventa 682 MHz.

In reteaua Orange Romania, TVR Info HD este disponibil pe pozitia 127.
In ceea ce priveste Vodafone Romania, putem receptiona acest post pe pozitia 409, este disponibil inca de ieri insa era ascuns.

Tot astazi, in grila Digi (cablu digital) a fost introdus postul Realitatea Plus HD, Digi fiind primul operator principal de televiziune care introduce varianta HD a acestei televiziuni. In format SD, Realitatea Plus este disponibil in grilele tuturor operatorilor de televiziune prin cablu.

Realitatea Plus HD si TVR Info HD la Digi

TVR Info a revenit la 7 ani dupa ce a fost inchis iar reprezentantii promit sa fie o televiziune echidistanta, care va difuza continut de calitate.

Reamintim ca Televiziunea Romana pregateste relansarea unuia dintre cele mai apreciate posturi ale sale, TVR Cultural, care va incepe emisia in toamna, conform reprezentantilor TVR.

Vom actualiza acest articol atunci cand TVR Info HD si Realitatea Plus HD vor fi disponibile oficial in grila Digi, fara sa mai fie ascunse.
Voi ce parere aveti despre TVR Info si Realitatea Plus? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

Update: TVR Info HD a inceput sa fie introdus in NIT in anumite judete, fiind disponibil oficial in grila;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

57 COMENTARII

 1. Nu am înțeles de ce titlul articolului este doar despre digi. De exemplu eu nu am deschis pana astăzi acest articol, văzând ca nu are legătură cu orange, aflând astfel abia acum ca TVR info a intrat și la orange.
  Dacă tot informam, hai sa îi informam pe toti.

  • Daca ati fi intrat pe prima pagina media-max.ro ati fi vazut ca exista un material cu numele TVR info si TVR Cultural – data lansarii in care autorul materialului domnul Robert a informat cititorii faptul ca TVR Info a intrat si la Orange, Vodafone sau Orange Communications.

 2. Bună seara. Da într-adevăr sunt 2 posturi bune. Va mulțumim frumos pentru ele. Ce nu înțeleg eu este ca am cerut și eu un singur post de televiziune BOLLYWOOD CLASIC și sunt mulți care ar vrea. Dar și care nu ar vrea și aceia pot sa se uite la altceva. Dar nu ați vrut sa băgați deloc acest post iar altele au fost introduse de 2 ori și HD și sd. Nu cred ca se cere foarte mult acest post Bollywood Clasic sa va fie atât de greu sa nu îl puteți introduce. Mulțumesc frumos pentru înțelegere.

 3. Au intrat : TVR INFO HD pe o frecventa noua 554000. 256QAM. 6900, iar REALITATEA PLUS HD pe frecventa cu EURONEWS 546000. 256QAM. 6900. se găsesc și la scanare după operație DIGI adică în NIT (Drobeta Turnu Severin)

 4. Update 2 – REALITATEA PLUS HD a intrat si in NIT, poziția 149, de asemenea a intrat în NIT si TVR INFO HD poziția 148,. E vorba de Drobeta Turnu Severin

 5. Update ora 16.54.pe frecventa noua 554000. 256 QAM. 6900 a intrat în Drobeta Turnu Severin și TVR INFO HD. La căutare manuala a frecventei e găsit precum și după ALTII – in acest moment

 6. La mine in Drrobeta Turnu Severin la scanare cu ALTII a intrat în acest moment – ora 16.40- REALITATEA PLUS HD pe 546000. 6900. 256QAM. E frecventa cu EURONEWS.pe măsură ce apare și altceva fac update

 7. A intrat și la mine în Iași canalul Realitatea Plus HD pe poziția 149. TVR Info HD nu a intrat încă la mine. Va intra pe poziția 148 care este liberă în acest moment.