Distribuire acumulatoare portabile/incarcatoare auto Samsung si Lenovo la RCS-RDS.

Incepand cu luna aceasta (aprilie 2015), compania RCS-RDS a inceput o campanie de distribuire a acumulatoarelor portabile si incarcatoarelor auto Lenovo si Samsung. Mai exact, la achizitia unui anumit model de telefon, clientii primesc gratuit un acumulator portabil sau un incarcator auto, odata cu telefonul mobil.

Lenovo Powerbank MP506. Incepand cu 10.04.2015, oricine achizitioneaza un telefon Lenovo S580 primeste in momentul ridicarii telefonului (din casierie)  un acumulator portabil Lenovo Powerbank MP506. Acumulatorul este util, finut ca design si destul de puternic (5000 mAh). Promotia este una foarte buna, tinand cont ca la un telefon de 700 lei (Lenovo S580), primim un accesoriu care achizitionat din Romania costa aproximativ 130 lei iar de pe site-uri externe aproximativ 30 $.

Daca dorim sa achizitionam telefonul Lenovo S580 de la RCS-RDS, pretul intreg este 699 lei iar daca dorim sa il primim in rate, avem urmatoarele conditii: daca ne incadram in grila 1, platim avansul 250 lei iar rata lunara (12 luni) va fi de 37 lei/luna iar daca ne incadram in grila 2, platim avansul 460 lei iar rata lunara se va micsora la 20 lei/luna.

Samsung ACADU10CBECSTD. Incepand de azi, 28.04.2015, clientii care achizitioneaza telefonul Samsung Galaxy Core 2 primesc gratuit un incarcator auto Samsung ACADU10CBECSTD. Incarcatorul are tensiunea de intrare 5V 700 mA iar conectivitatea este prin microUSB. La eMag, pretul acestui accesoriu este de 40 de lei iar valoarea telefonului Samsung Galaxy Core II este de 500 lei.

Daca dorim sa achizitionam telefonul Samsung Galaxy Core 2 de la RCS-RDS, pretul intreg este de 499 lei iar daca dorim sa-l achizitionam in rate, avem urmatoarele conditii: daca ne incadram in grila 1, platim avansul 150 lei iar rata lunara (12 luni) va fi de 29 lei/luna iar daca ne incadram in grila 2, platim avansul 300 lei iar rata lunara se va reduce la 17 lei/luna.

Parerea mea este ca oferta este acceptabila, mai ales pentru bateria externa Lenovo. Sunt accesorii bune, destul de scumpe daca le achizitionam separat iar daca avem nevoie de acestea, facem alegerea perfecta sa achizitionam acest pachet oferit de catre Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.