Un socru de cosmar / Doi cuscri de cosmar – Pro Cinema
Postul de televiziune Pro Cinema anunta ca in luna iunie va difuza filme de succes pentru intreaga familie. Ziua de vineri este dedicata comediei iar in acest articol vom detalia ce filme de comedie se pot vedea.

Meet the Parents / Un socru de cosmar (2000) – 3 iunie, ora 20:30. Greg Focker (Ben Stiller) este indragostit de Pam Byrnes (Teri Polo) si doreste sa o ceara in casatorie. In momentul in care toate pregatirile erau facute si se pregatea sa ii puna intrebarea Vrei sa fii sotia mea?, Pam primeste un telefon de la sora sa pentru a ajunge la nunta.

Greg decide sa o ceara in casatorie pe Pam la acea intalnire de familie. Planul lui Greg nu decurge asa cum isi doreste pentru ca, ajuns la familia lui Pam, viitorul mire va avea parte de intamplari haioase.

Pelicula Un socru de cosmar a avut incasari de 300 milioane de dolari, are o durata de o ora si 48 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7.

Meet the Fockers / Doi cuscri de cosmar (2004) – 10 iunie, ora 20:30. Acest film este o continuare a povestii dintre Greg si Pam din filmul Un socru de cosmar. Dupa ce Greg (Ben Stiller) si-a cunoscut socrul, pe Jack (Robert DeNiro), cei doi indragostiti stabilesc data nuntii, insa pana la ziua ce mare, cele doua familii trebuie sa se cunoasca si sa se intalneasca.

Astfel, Greg, impreuna cu Pam si familia ei, decid sa isi petreaca 48 de ore la familia Fockers, parintii lui Greg. Bernie Focker (Dustin Hoffman) este avocat si Rozalin Focker  (Barbara Streisand) de profesie doctor sunt parintii lui Greg. Intalnirea celor doua familii nu va fi una linistita ci va fi plina de intamplari hazlii, la fel ca in prima pelicula a seriei.

Filmul Doi cuscri de cosmar a avut incasari in Statele Unite si Canada de 200 milioane de dolari. Pelicula are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Un socru de cosmar / Doi cuscri de cosmar – Pro Cinema

Little Focker / O familie de cosmar (2010) – Acest film prezinta ultima ciocnire hazlie intre Greg (Ben Stiller) si Jack (Robert DeNiro). Actiunea celei de-a 3-a parti a seriei se petrece la o distanta de 10 ani de relatie intre Greg si Pam (Teri Polo). Cei doi formeaza acum o familie cu doi copii gemeni. Pentru a face fata greutatilor, Greg isi ia doua slujbe. La o zi aniversara a gemenilor, familia Focker isi invita rudele la petrecere.

La aceasta petrecere, Jack si sotia sa nu vin singuri ci insotiti de Kevin Rawley (Owen Wilson), fostul iubit al lui Pam. Jack l-a adus pe Kevin cu scopul de a-i demonstra fetei sale ca Greg nu este demn de ea si ca acesta era o partida mai buna decat Greg.

Oare va reusi Greg sa ii dovedeasca socrului ca se insala in privinta sa? Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, va trebui sa urmariti aceasta pelicula.
Filmul O familie de cosmar are durata de o ora si 38 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII