Oferta Digi – toti pentru 1 – 1 pentru toti
Digi (RCS & RDS) lanseaza astazi o noua oferta dedicata abonatilor de telefonie mobila care porteaza un numar din alta retea. Prin aceasta oferta, putem avea reducere la abonamentul de telefonie mobila 50% timp de 4 luni. Acestea sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinim pentru a beneficia de aceasta reducere:

 • sa portam un numar din alta retea (numar care a fost pe abonament sau prepay)
 • sa avem minim un serviciu fix RCS & RDS
 • sa optam pentru o perioada contractuala de 24 de luni
 • nu este clar daca abonatii noi pot beneficia de aceasta reducere sau daca oferta este dedicata exclusiv clientilor existenti

Oferta este disponibila de astazi pana pe 30 noiembrie 2021. Reducerea nu se ofera in primele luni dupa activarea ofertei ci in lunile 7 – 10. Oferta nu se cumuleaza cu oferta de achizitie a telefoanelor in 24 de rate.
Gasiti aici spotul de prezentare al ofertei:

Oferta Digi – toti pentru 1 – 1 pentru toti

Acestea sunt abonamentele de telefonie mobila pentru care putem opta in cadrul acestei oferte:

 • Digi Mobil Optim 2 – pretul integral este 2 euro pe luna, in perioada reducerii platim 1 euro lunar
 • Digi Mobil Optim 3 – pretul integral este 3 euro pe luna, in perioada reducerii platim 1.5 euro lunar
 • Digi Mobil Optim Nelimitat – pretul integral este 5 euro pe luna, in perioada reducerii platim 2.5 euro lunar

Reamintim ca ultima oferta la portare lansata de Digi a fost Hai si tu in reteaua nationala!, beneficiile si conditiile fiind asemanatoare. Aceasta oferta a fost incheiata pe 31 august 2021.

O alta oferta aflata in desfasurare (valabila pana pe 12 septembrie 2021) este Back to school, prin care abonatii existenti care fac upgrade la Fiberlink 1000 vor avea upgrade-ul gratuit timp de 9 luni. Perioada contractuala se prelungeste cu 24 de luni, urmand ca diferenta de la 9 la 24 de luni sa fie achitat pretul integral al abonamentului.

Voi ce parere aveti despre ultimele oferte comerciale lansate de Digi?

Update: Oferta este disponibila atat pentru clientii existenti cat si pentru cei noi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

 1. 50-80GB consumati pe tel intr-o luna e o nebunie, asta daca freci menta pe smartphone non stop cu youtube si netflix si tioktiko si alta viata nu ai…eu abia trec de 10GB pe luna cu putin youtube si cateva app…mai ies la aer, mai o plimbare la munte, o bicla, o barca,o maslina…doar cu nasu n tel nu e viata, mai schimbati putin stilul… :p

 2. Net Nelimitat*:

  * dupa 50GB viteza scate la 256 kbps download si 128 kbps upload care in 2021 nu prea mai este acceptabil…
  Nici macar nu se mai obosesc sa puna stelute…
  Dar in rest oferta nu e rea mai ales daca ai semnal bun la tine in zona

  • Sa nu trecem cu vederea faptul ca ai 50 GB / lunar (sau 80 GB / lunar daca te afli intr-o zona cu acoperire 5G si ai un telefon compatibil) pentru doar 2 euro / lunar.

   Ideea in sine de a avea acces la tehnologia 5G, VoLTE și VoWiFi contra sumei de 2 euro / lunar (basca, 1 euro in lunile 7 – 11) este ceva ce la Orange si Vodafone ramane de domeniul SF-ului. Nu discutam despre acoperire, calitatea semnal, viteze, etc, la aceste capitole exista loc de imbunatatire.

   Doar simpla ideea ca pentru 2 euro / lunar poti avea acces la tehnologia 5G si posibilitatea achizitionarii unui telefon decent, in rate si la pretul corect, ar trebui sa-i bage in sedinta pe cei de Orange si Vodafone. Nu de alta, dar am vazut faptul ca la Orange, reconditionatele sunt mai scumpe comparativ cu acelasi produs nou vandut de magazinele concurente.

   Spre exemplu cel mai ieftin abonament Orange cu acces 5G costa 15 euro lunar daca vrei telefon, sau 10 euro lunar in varianta SIM Only si doar daca zgarii hartia pentru 24 de luni.

   • Ai dreptate dar ma legam mai mult de reclama care induce in eroare, nu de oferta in sine. Cu 256 kbps nu te poti uita nici macar pe youtube asa ca nu-l i-au in considerare, deci internetul e limitat la 50/80 GB (ceea ce in 2021 nu e chiar asa mult)

    • Intotdeauna se va aplica principiul utilizarii rezonabile al resurselor, indiferent cat de limitate sau „nelimitate” sunt resursele din abonament sau optiunea preapay activa. Acest aspect este trecut negru pe alb in TCG-urile operatorilor.

     Si Telekom limiteaza nelimitatul din abonamentele si optiunile prepay 4G, iar pe la colt de strada umbla vorba ca si Orange ar incepe sa limiteze viteza de acces in internet celor care au abonamente de tip „nelimitat national” si care depasesc in mod constant o anumita valoare lunara.

     • Orange nu limiteaza.
      Vodafone nu limiteaza.
      Telekom limiteaza doar continutul video si limita e la 1.5 mbps ceea ce e cat de cat rezonabil.
      La digi sunt 50/80 GB.

      Deci in functie de cat net ai nevoie lunar si ce buget ai pentru un abonament, ai de unde alege.

    • Calin,
     Orange si Vodafone nu limiteaza la anumite abonamente, alea scumpe.
     Din punctul meu de vedere e normal ca Digi sa limiteze la preturile astea.
     Eu personal sunt abonat Digi si Vodafone iar la Digi am depasit o singura data traficul lunar atunci cand era o cantitate mai mica de trafic si cand facusem hotspot pentru laptop pentru a viziona streaming online o perioada de timp destul de lunga.
     De la alti operatori mi se parea interesant Yoxo-ul celor de la Orange in contextul in care se reporta traficul neconsumat sub forma de credit care putea fi utilizat pentru plata abonamentului pe luna urmatoare insa nu stiu daca se mai procedeaza la fel si acum.

     • In cazul Orange, exista tot mai multi abonati care semnaleaza faptul ca viteza de acces in internetul mobil „nelimitat” din abonament incepe sa scada si nu depaseste o anumita valoare daca utilizatorul atinge constant valori mari de trafic in decursul perioadei de facturare.

      Exsita un topic intreg pe Softpedia la care se adauga mesajele postate in canalele oficiale de social media ale companiei, pe aceasta tema. Evident ca limitarile nu sunt de nivelul Digi, la valori de 256 kbps download si 128 kbps upload, dar ele exista si se aplica pentru cei care incalca principiul utilizarii rezonabile.

      Yoxo a devenit o mizerie prin prisma faptului au anulat toate bonusurile oferite iar extraoptiunea Roaming Worldwide costa 125 lei la care se adauga pretul pachetului de baza si este valabila 15 zile.

      In cazul prepay Orange extraoptiunea Roaming Worldwide este inclusa in optiunea de 14 euro credit si are valabilitate 30 zile.

      Ca si comparatie este mult mai atractiv produsul concurent Vodafone Flex unde pentru 9,99 euro lunar ai:
      – nelimitat national (min + sms + internet)
      – 1000 min si SMS internationale
      – 7 GB date in roaming SEE
      – acces la infrastructura 5G
      – programul de loialitate Vodafone Club care este la ani lumina comparativ cu Orange Thank You
      – extraoptiunea Roaming Woldwide costa cca 75 lei
      – fara perioada cntractuala