Unde vedem meciurile echipei nationale de fotbal?
Echipa nationala de fotbal a Romaniei va juca in luna septembrie 3 partide contand pentru calificarea la Campionatul Mondial 2022. Cele 3 partide ale echipei nationale sunt:

Islanda – Romania: 2 septembrie ora 21:45 – Reykjavik
Romania – Liechtenstein: 5 septembrie ora 21:45 – Arena Nationala
Macedonia de Nord – Romania: 8 septembrie ora 21:45 – Skopjie.

Toate cele 3 partide ale echipei nationale vor fi transmise de Pro TV. Selectionerul Romaniei a convocat 26 de jucatori pentru cele 3 partide, iata care sunt acestia:
Portari: Marian Aioani, Florin Nita, Andrei Vlad
Fundasi: Mario Camora, Vlad Chiriches, Virgil Ghita, Cristian Manea, Nedelcearu Ionut, Andrei Ratiu, Adrian Rus, Alin Tosca
Mijlocasi: Alexandru Cicaldau, Andrei Cordea, Ianis Hagi, Denis Man, Marius Marin, Razvan Marin, Dragos Nedelcu, Darius Olaru, Dorin Rotariu, Deian Sorescu,  Nicolae Stanciu, Florin Tanase
Atacanti: Denis Alibec, Denis Dragus, Jovan Markovic.

Echipa Nationala a Romaniei ocupa locul 4 cu 3 puncte in grupa J. Postul de televiziune Pro TV va mai transmite ultimele 5 partide ale echipei nationale din preliminariile Campionatului Mondial 2022. Dupa care, meciurile echipei nationale vor fi transmise de televiziunile Antena 1 si Prima TV, cele doua posturi urmand sa difuzeze aceste meciuri pe o perioada de 4 ani.

Unde vedem meciurile echipei nationale de fotbal?

Romania U21 va juca, de asemenea, 2 partide amicale pe stadioanele Ghencea si Voluntari. Cele 2 partide se vor juca dupa cum urmeaza:
Romania U21 – Anglia U21 – vineri, 3 septembrie, ora 21
Romania U21 – Georgia U21 – marti, 7 septembrie, ora 21.

Antrenorul echipei nationale de tineret este Florin Bratu. Meciurile echipei de tineret a Romaniei vor fi transmise de TVR 1. Romania si Georgia vor organiza in 2023 Campionatul European de Fotbal Tineret.

Echipa Nationala a Romaniei U20 antrenata de Bogdan Lobont va juca in luna septembrie 2 meciuri amicale. Aceste meciuri sunt:
Romania U20 – Portugalia U20 – 2 septembrie, de la ora 19
Anglia U20 – Romania U20 – 6 septembrie, de la ora 19.

Meciurile echipei nationale Romania U20 vor fi transmise de Digi Sport (inca nu se stie daca aceste meciuri vor fi si pe Look Sport). Posturile Digi Sport si Look Sport au cumparat pachetul B de meciuri din preliminariile Campionatului Mondial. La momentul publicarii acestui articol nu a aparut nici un comunicat oficial din partea celor 2 grupuri media, nici ce meciuri vor transmite si nici pe ce perioada este semnat contractul, insa sunt indicii pe siteurile celor 2 companii (program tv) ca vor transmite meciuri din preliminarii.

Avand in vedere ca din aceste preliminarii mai sunt de jucat doar 5 etape iar celelalte preliminarii au fost cumparate de postul Prima TV, banuim ca si pachetul B de meciuri din preliminariile din anii urmatori vor fi pe posturile Digi Sport si Look Sport.

Pachetul B de meciuri inseamna ca aceste 2 posturi tv vor transmite doar meciurile preliminare ale altor echipe nationale exceptand cele ale Romaniei. In perioada 1-2 septembrie, posturile Digi Sport (conform programului tv de pe site) vor transmite nu mai putin de 9 partide, insa nu se stie care sunt acestea. Pe posturile Look Sport sunt indicii ca vor transmite meciurile care se joaca de la ora 21:45.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.