United Cup – in exclusivitate la SportExtra
Postul de televiziune SportExtra va difuza in direct si in exclusivitate prima competitie de tenis care va deschide sezonul competitional. Competitia se numeste United Cup si se desfasoara in perioada 29 decembre 2022 – 8 ianuarie 2023.

United Cup este un turneu international mixt care se va desfasura in Australia in 3 orase: Brisbane, Perth si Sidney. United Cup se afla la prima editie si este prima competitie internationala intre tari in care federatiile ATP si WTA ofera puncte in clasament jucatoriilor. Jucatorii pot castiga maxim 500 puncte.

La United Cup participa 18 tari impartite in 6 grupe, fiecare grupa are in componenta sa 3 tari. Tarile participante au fost stabilite in urma clasamentului jucatorilor feminin, masculin si combinat (feminin cu masculin). In prima saptamana se vor juca meciurile din grupe, in fiecare din cele 3 orase se vor desfasura meciuri din cate 2 grupe.

In Sidney se vor desfasura meciurile din semifinale si finala. In fiecare confruntare dintre cele 18 tari vor avea loc 5 meciuri: 2 meciuri masculine, 2 feminine si 1 meci intre echipe mixte. Fiecare partida se va desfasura in sistemul 2 din 3. Merg in semifinale doar echipele aflate pe primul loc in fiecare grupa.

United Cup – in exclusivitate la SportExtra

Iata care este componenta grupelor:
Grupa A: Grecia, Belgia, Bulgaria (meciurile se vor juca in Perth)
Grupa B: Polonia, Elvetia, Kazahstan (meciurile se vor juca in Brisbane)
Grupa C: SUA, Cehia, Germania (meciurile se vor juca in Sidney)
Grupa D: Spania, Marea Britanie, Australia (meciurile se vor juca in Sidney)
Grupa E: Italia, Norvegia, Brazilia (Brisbane)
Grupa F: Franta, Croatia, Argentina (Perth)

Toate meciurile se vor juca pe terenuri dure. Cum competitia se joaca in Australia, primele meciuri vor incepe de la ora 1 dimineata si se pot incheia chiar la ora 18 ora Romaniei, dupa caz, conform programului disponibil pe site-ul SportExtra. Meciurile fiecarei zile sunt impartite de SportExtra in sesiunile 1 si 2.

In aceasta competitie ii vom vedea jucand pe unii dintre cei mai buni jucatori, printre care vom enumera: Maria Sakkari, Stefanos Tsitsipas, Iga Swiatek, Hubert Hurkacz, Jessica Pegula, Taylor Fritz,  Paula Badosa, Rafael Nadal, Martina Trevisan, Matteo Berettino, Caroline Garcia, Artur Ridernech, Petra Martic, Borna Coric, Belinda Bencic, San Wawrinka, Alexander Zverev, Laura Siegemund si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Domnu Gorilla dacă vă rog frumos vă interesați dumneavoastră când ar putea băga la Orange TV Satelit Dth canalele SPORT EXTRA HD PRIMA NEWS HD PRIMA COMEDY HD și multe alte canale care nu sunt în grila în format HD

    • Prioritatea celor de la Orange este in acest moment reintroducerea canalelor Discovery celor de la OC si Nextgen si introducerea canalelor must carry pe satelit. Orange va aduce si cadouri neplacute pentru abonati.