Update-uri cu probleme de la Microsoft și de această dată

Nu cu mult timp în urmă Microsoft se lăuda că va face update-uri disponibile în fiecare săptămână pentru Windows 8 și Windows 8.1 pentru ca utilizatorii să treacă treptat la Windows 9. Nici nu au apucat să se laude mult cu aceste update-uri că au și comis-o, chiar din prima săptămână. Sute de utilizatori care au făcut update la sistem s-au trezit cu că nu mai funcționează.

Problema nu era cu o iconiță sau o funcție care să meargă prost ci problema se manifesta într-un mod foarte grav. Practic, la bootare, sistemul de operare afișa o eroare și restarta computerul.

După această gafă, Microsoft a găsit și soluția (dacă se poate numi așa).  Practic, „marea companie” își roagă toți utilizatorii care au avut probleme din cauza acestor update-uri să le dezinstaleze. Totuși rezolvarea nu e așa de simplă. Dacă sistemul nu reușește să pornească, atunci update-urile pot fi dezinstalate doar cu System Restore, dacă utilizatorul nu a apucat să dezactiveze această funcție.

Dacă nici System Restore nu este o soluție, Microsoft recomandă repararea sau reinstalarea sistemului.
Din păcate  Microsoft a lansat patru actualizări în această săptămână și toate au făcut mai mult rău decât bine. Aceste actualizări au fost retrase imediat și se așteaptă readăugarea lor și de data asta fără probleme.

Microsoft s-a mai făcut de râs din cauza acestor update-uri în trecut. De exemplu, atunci când Windows 8 se putea „transforma” în Windows 8.1 doar prin instalarea lui din magazinul de aplicații. La jumătatea procesului de update acesta se bloca iar sistemul nu mai putea fi folosit. Chiar dacă Microsoft a eliminat din magazin imediat această opțiune, sute de utilizator își stricaseră deja sistemele de operare.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.