The White Lotus se vede pe HBO GO
HBO va difuza atat pe posturile TV HBO si HBO 2 cat si pe platforma online HBO GO mini-seria The White Lotus care are o distributie foarte interesanta. Productia este disponibila si pe HBO Max cu o zi inainte insa aceasta platforma nu se poate utiliza inca si in Romania.

The White Lotus este o comedie in 6 episoade creata si regizata de Mike White. Productia se concentreaza pe viata angajatilor si oaspetilor dintr-un resort tropical pe parcursul unei saptamani.
Mini-seria a fost filmata din octombrie 2020 in Hawaii.

In aceasta mini-serie de comedie vom vedea actori precum Amber Abara (aflata la inceputul carierei), Murray Bartlett (Farscape – 1999, Looking – 2014), Connie Britton (Seeking a Friend for the End of the World – 2012, American Ultra – 2015, This Is Where I Leave You – 2014, Nashville – 2012), Alexandra Daddario (a jucat rolul lui Annabeth in filmele Percy Jackson si Olimpienii), Jennifer Coolidge (American Pie – 1999, A Cinderella Story – 2004, Legally Blonde – 2001), Steve Zahn (Rescue Dawn – 2006, Sahara – 2005), Molly Shannon (nominalizata la trei premii Primetime Emmy) si altii.

The White Lotus se vede pe HBO GO
HBO va difuza mini-seria The White Lotus din 12 iulie 2021, in fiecare zi de luni, de la ora 20:00 iar de la ora 21:00 se va putea vedea pe HBO 2. Tot din 12 iulie vom putea vedea aceasta productie pe HBO GO.

Recenziile initiale primite de aceasta mini-serie au fost bune, parand o scurta serie de comedie promitatoare.

Episoade noi Superman si Lois pe HBO GO
Pe HBO GO putem vedea noi episoade din serialul lansat anul acesta, Superman si Lois. Acest serial prezinta aventurile celui mai faimos super-erou in care este implicata si cea mai faimoasa jurnalista, acestia fiind nevoiti sa faca fata stresului, presiunii si dificultatile de a fi parinti.

Ultimul episod difuzat al serialului Superman si Lois a fost episodul 11, episodul 12 se va putea vedea din 14 iulie iar episodul 13 din 21 iulie.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 7.9 din aproximativ 16.000 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.