The secret life of my secretary – serial Antena Play
In ultima perioada, aplicatiile de streaming detinute de televiziunile de la noi din tara au inceput sa ofere abonatilor sai mai mult continut exclusiv. In acest material vom detalia  acest continut disponibil pe platformele Antena Play, Voyo si Pro TV Plus.

Din 28 martie, Antena Play si-a imbogatit continutul exclusiv cu serialul coreean The secret life of my secretary (2019). Serialul s-a bucurat de un mare succes in tara de origine pentru ca rolul principal ii este atribuit unui actor foarte apreciat in tara sa, cu o cariera bogata. Este vorba de actorul Kim Young Kwang.

The secret life of my secretary este o comedie cu tenta romantica care isi desfasoara actiunea la locul de munca. Do Min-ik (Kim Young Kwang) este un tanar antreprenor, inteligent, perfectionist si foarte dur cu angajatii. Jung Gal Hee (Ki Joo Jin) este o tanara  care lucreaza in compania lui Do si este secretara lui. Jung este opusul lui Do, adica este o fata comunicativa, vesela, muncitoare si cu un suflet de milioane.

Cei doi tineri se vor indragosti unul de celalalt si vor trece prin diferite situatii pentru a dovedi ca merita sa ramana impreuna. Serialul The Secret of my secretary are un sezon cu un total de 32 episoade, durata  fiecarui episod este de 35 de minute. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,3.

The secret life of my secretary – serial Antena Play

Platformele de streaming detinute de Pro TV vor difuza exclusiv online o noua emisiune. Emisiunea se numeste Conectat la Romania si va fi disponibila pe Voyo si Pro TV Plus din 8 aprilie, de la ora 20.

Emisiunea Conectat la Romania va fi o emisiune saptamanala si va fi prezentata de Laura Culita. Aceasta va fi o emisiune informativa ce va dezbate diferite subiecte de interes public, subiecte ce vor fi discutate cu diversi specialisti din diverse domenii.

Iata ce subiecte se vor dezbate in emisiunea Conectat la Romania: Cum putem obtine pensia comunitara, cum infiintam o firma, cum schimbam furnizorul de energie electrica sau gaze, cum negociem o marire de salariu si multe alte subiecte de interes general, explicate pe intelesul tuturor de catre specialisti.

O alta emisiune disponibila exclusiv online pe Voyo si Pro TV Plus este Do major, Maestre! Emisiunea va fi prezentata de Dael Damsa ,un TikToker cunoscut in online. Do major, Maestre este o emisiune de tip podcast. In emisiunea sa, Dael Damsa va avea cate un invitat cu care va discuta diverse subiecte dar va si canta diferite piese.

Dael Damsa s-a facut cunoscut in online dupa ce a pus versuri de manele pe piese dance si le-a interpretat in engleza.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.