Viasat Nature, TV1000 si Epic Drama HD in grila Focus Sat

Viasat Nature, TV1000 si Epic Drama HD in grila Focus Sat – Cele 3 canale TV vor fi introduse in grila Focus Sat in cursul zilei acesteia, acestea fiind disponibile momentan doar in urma unei scanari totale.

Programele vor intra in grila Focus Sat pe urmatoarele pozitii:
-Viasat Nature: 54;
-TV1000: 31;
-Epic Drama: 72;

De asemenea, Mooz Dance HD a fost reintrodus in grila de programe Focus Sat pe TP-ul 11804.
In plus, in grila de programe Orange (in zonele in care este utilizata infrastructura Telekom) au fost introduse programele Canal 33, IDA TV si Linkpress TV, dupa ce posturile respective au fost introduse in grila Telekom de cablu digital. Cele 3 posturi sunt incluse in lista programelor must carry a anului 2020.

Vom actualiza acest articol cu pachetele in care vor intra aceste posturi. Incepand cu 1 august 2019, pretul pachetului Familia este majorat cu 2 lei in plus.

Tot la Telekom au fost introduse in grila Sport Extra HD, FilmBox si FilmBox Premium.

Reamintim ca in grila Focus Sat au fost introduse acum aproximativ o luna canalele RTL Klub HD si RTL Gold in pachetul Panonia, acestea fiind singurele posturi introduse in anul 2020.

Despre introducerea acestor posturi se discuta de aproximativ o luna pe articolul general dedicat grilei Focus Sat. Voi ce parere aveti despre posturile Viasat Nature, TV1000 si Epic Drama in grila Focus Sat?

Le multumim utilizatorilor Bogdan, Georgian si Gorila pentru informatii;

Focus Sat este prima furnizor de televiziune prin satelit (DTH) din Romania, lansarea fiind efectuata in luna februarie 2005. Initial a fost detinuta de Focus Sat Limited, ulterior fiind achiztionata de Liberty Global (la cateva luni dupa lansare, fosta detinatoare a operatiunilor UPC in Romania detinea 50% din actiunile Focus Sat) iar in prezent este detinuta de grupul elvetian M7.

M7 Group este detinuta in prezent de grupul francez Canal+, subsidiara conglomeratului francez mass-media Vivandi.

Update: TV1000 este disponibil in pachetul Familia iar Epic Drama HD si Viasat Nature sunt disponibile in pachetul Mozaic Plus; Le multumim lui Mario si Gorila pentru confirmare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

 1. Draga Victoria,

  Viasat Nature/History HD isi va inceta emisia, incepand din 1 aprilie, dupa 8 ani de existenta.

  Viasat Nature/History HD a fost disponibil pe Telekom, UPC, Nextgen, RCS-RDS, AKTA, Ines, Orange, dar si pe retelele locale si regionale.

  • Viasat Nature/History HD nu ar trebui sa mai fie la niciun operator avand in vedere ca au fost introduse separat posturile Viasat Nature si Viasat History.

 2. Buna ziua, History 2 a fost infiintat astazi, si in Romania! Cele 7 canale sunt disponible, in cele 22 de tari, si sunt detinute de A+E Networks! Va multumim!

  Filmele produse de Disney vor avea, premiera, la cinema, iar la TV, pe National TV!

  Si inca o stire. Viasat Nature/History HD isi inceteaza emisia, incepand din 1 aprilie

  • Buna ziua,
   History 2 nu a fost lansat in Romania, am rugamintea sa nu mai publicati informatii eronate, urmatoarele astfel de comentarii se vor sterge.

 3. Televiziunile noastre vor avea aceeasi frecventa, ca si Boomerang!

  In Romania, C+I este disponibil pe Telekom, UPC-Vodafone, Nextgen, Digi, AKTA, Ines si Orange, insumand un total de 1.476.492 de abonati