Viata mea cu baietii familiei Walter – sezonul 2 Netflix

Din 7 decembrie putem viziona o noua serie Netflix ce a ajuns in topuri, Viata mea cu baietii familiei Walter este un serial romantic de drama. Serialul este bazat pe cartea omonima a lui Ali Novak, care avea 15 ani atunci cand a scris cartea, asemenea personajului principal din carte si serial.

Viata mea cu baietii familiei Walter prezinta adolescenta din Manhattan Jackie Howard (Nikki Rodriguez) care, dupa un tragic accident in care isi pierde familia, lasa in urma viata buna din New York si se muta in zona rurala din Colorado, pentru a fi impreuna cu tutorele sau, cea mai buna prietena a mamei sale. Aceasta din urma isi creste cei 10 copii impreuna cu sotul ei, George.

Pe masura ce se acomodeaza in noua ei casa din Colorado, Jackie incearca sa se concentreze in continuare pe visul sau de a intra la prestigioasa universitate Princeton, insa in acelasi timp incearca sa isi inteleaga sentimentele pentru doi dintre fratii Walter, care sunt total diferiti: Alex cel stabil si cuviincios si Cole care este misterios si tulburat.

In timp ce Jackie navigheaza prin noua sa viata, noile sentimente pe care incearca sa le respinga ameninta sa puna in pericol tot ce a construit. Va putea sa ramana sincera cu ea si sa gaseasca in acelasi timp iubirea?

Viata mea cu baietii familiei Walter – sezonul 2 Netflix

Viata mea cu baietii familiei Walter are un sezon format din 10 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7.2 din peste 3.000 de recenzii. Totodata, are indicele de popularitate IMDb 39, ceea ce demonstreaza interesul foarte ridicat la nivel international.

Interesul este mare inclusiv in Romania, unde detine primul loc in topul serialelor Netflix, fiind urmat de The Crown (locul 2) si serialul japonez Yu Yu Hakusho (locul 3).

Rolul principal este interpretat de Nikki Rodriguez (a mai jucat in serialul Netflix In cartier din 2021). Alaturi de ea vom vedea si urmatorii actori: Noah LaLonde, Ashby Gentry, Johnny Link (Dear Edward – 2023), Corey Fogelmanis (Madam C.J. Walker: Milionara prin fortele proprii – 2020), Connor Stanhope, Zoë Soul (The Purge: Anarchy – 2014, Prisoners – 2013), Jaylan Evans sau Sarah Rafferty (a interpretat rolul Donnei Paulsen in serialul de succes Costume).

Ali Novak a declarat in trecut legat de cartea sa ca nu va avea un sequel insa, avand in vedere ca avem un serial realizat dupa aceasta, sunt sanse sa vedem o continuare. Totusi, Netflix nu a confirmat inca sezonul 2 pentru Viata mea cu baietii familiei Walter insa avand in vedere succesul avut pana acum de serial, sunt sanse mari sa vedem episoade noi.

Update 29.12.2023: Netflix a confirmat sezonul 2 pentru serialul Viata mea cu baietii familiei Walter insa nu a fost oferit un termen pentru lansarea primelor episoade;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Mi-a plăcut mult serialul. În fiecare dimineață, timp de 10 zile l-am urmărit cu drag. Un serial reconfortant, pledoarie pentru susținerea în familie, o familie normală cu oameni buni, cerebrali, cu trăiri emoționante. Aștept cu nerăbdare al doilea sezon.

  2. Acest serial m-a impresionat cu adevarat, de aproape 4 ani, eu nu am plans la seriale romantice sau triste, însă, acest serial m-a facut sa plang nu doar de tristete, ci si de fericire, I’m looking forward for the next season.❤️