Secretul ochilor verzi – miniserie italiana TVR 2
Postul de televiziune TVR 2 va difuza sambata, 23 octombrie, miniseria italiana Occhi Verde Veleno / Spider’s Game / Secretul Ochilor Verzi (2001). Laura Conti Dandolo (Caterina Vertova) are o discutie mai aprinsa cu sotul ei nobil si bogat. La scurt timp dupa aceasta cearta, sotul Laurei este gasit mort iar Laura este acuzata de crima.

Singura persoana care o crede nevinovata pe Laura este prietena ei Federica Felici (Eva Grimaldi), de profesie avocata. Toate persoanele care o cunosc pe avocata stiu ca ea are un suflet bun, este naiva si crede pe oricine care stie sa se prefaca. Spre surprinderea tuturor, Federica reuseste sa mute suspiciunile de crima, care planau asupra Laurei, in dauna amantei sotului Laurei. Amanta se sinucide si astfel cazul de crime se inchide. Intr-o zi, fara intentie, avocata Federica Felici asista la o discutie  telefonica a Laurei cu presupusul faptas al crimei.

Distrusa si dezamagita de greseala facuta, Federica apeleaza la un alt avocat pe nume Carlo Roversi (Gabriel Garko) pentru a gasi adevaratul criminal. Carlo, in loc sa o ajute pe avocata sa gaseasca faptasul crimei, este interesat mai mult de Federica sa o cucereasca. Crimele continua sa apara iar Federica va descoperi secrete de familie care mai de care mai ciudate.

Actrita Eva Grimaldi a dorit foarte mult sa joace rolul avocatei naive si credule, Federica Felici, incat a insistat foarte mult la regizorul Luigi Parisi sa ii ofere ei rolul avocatei.

Secretul ochilor verzi – miniserie italiana TVR 2

Serialul Secretul ochilor verzi are doar 2 episoade ce vor fi difuzate de TVR 2: sambata 23 octombrie de la ora 22:10 si sambata 30 octombrie de la ora 22:10. Cele 2 episoade au o durata de o ora si 40 de minute fiecare. Filmarile miniserialului au avut loc in 2 orase superbe din Italia, Roma si Lazio. Pe IMDb, miniseria Secretul ochilor verzi a obtinut nota 5,1 din doar 9 recenzii.

Cunoscutul actor italian Gabriele Garko in varsta de 49 de ani (fost fotomodel) a socat fanele lui anul trecut cand a declarat ca este homosexual si ca are o relatie cu un barbat de 36 de ani cu care se intelege foarte bine. Actorul Gabriel Garko a declarat ca isi doreste sa adopte un copil.
Gabriel Garko a mai jucat in seriale ca: Saraci dar bogati, In apararea fiului sau Pacatul si rusinea.

Update 02.09.2022: TVR 2 redifuzeaza Secretul ochilor verzi de maine, 3 septembrie, sambata de la ora 22:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII