Vizionare live online Cinemaraton si ComedyEst
Posturile Cinemaraton si ComedyEst erau disponibile gratuit online, live, pe site-ul akta.ro insa de cateva zile nu se mai pot receptiona prin aceasta modalitate, accesand sectiunea respectiva pe site-ul Akta primim eroare Pagina accesata nu exista.

Desi pe site-ul Akta era disponibila in trecut informatia conform careia vizionarea posturilor Cinemaraton si ComedyEst se putea face gratuit in perioada 1 decembrie 2018 – 30 noiembrie 2020, restrictionarea accesului online gratuit catre aceste posturi s-a efectuat mai devreme, probabil aceasta decizie fiind influentata si de preluarea licentelor de grupul Clever.

Cinemaraton nu se poate receptiona nici pe site-ul oficial cinemaraton.ro, astfel incat singurele modalitati pentru a putea viziona live, online si gratuit cele doua posturi sunt urmatoarele:

  • pentru abonatii Akta – pe aplicatia AktaTV, disponibila momentan pe sistemul de operare Android in varianta Beta insa doar clientilor Akta (pentru crearea unui cont avem nevoie de cod client, numar factura si ultimele 4 cifre din CNP).
  • pe platforma Digi Online oferita de RCS & RDS – disponibila pentru orice abonat Digi sau Akta, inclusiv pentru abonatii Akta care inca nu au fost trecuti pe reteaua Digi

Activarea serviciului Digi Online se poate face logandu-ne pe site-ul digiromania.ro – sectiunea Contul Meu (adaugam un cont daca nu avem deja unul configurat) – ne logam – selectam Serviciile Mele – Digi Online.

Daca am fost abonati Akta si nu avem datele Digi (cod client, numar factura, numar contract) necesare configurarii contului Digi Romania, trebuie doar sa sunam la relatii cu clientii Digi la numarul 0314004414 si sa solicitam aceste informatii. Ulterior, vom putea activa serviciul Digi Online si vom putea viziona gratuit posturile Cinemaraton si ComedyEst.

Vizionare live online Cinemaraton si ComedyEst

In concluzie, posturile Cinemaraton si ComedyEst nu mai sunt libere pentru vizionare online pe site-ul Akta insa se pot receptiona in continuare de catre abonatii Digi sau Akta pe aplicatiile proprii. Recomandam aplicatia Digi Online deoarece AktaTV a ramas in varianta Beta inca din august 2018, probabil nu va mai primi suport mult timp avand in vedere ca Akta a fost preluata de Digi.

Reamintim ca Digi a preluat Akta si DCS iar licentele posturilor Cinemaraton si ComedyEst au fost preluate luna trecuta de Clever Media Network.
Voi obisnuiati sa vizionati Cinemaraton si ComedyEst pe site-ul Akta?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Eu ma uitam numai pe site-ul AKTA la Cinemaraton si ComedyEst, pentru ca era semnalul foarte bun. Din pacate nu sunt abonat DIGI sau AKTA, deci nu le mai pot viziona. Pacat. P.S. Intr-un mesaj trimis vineri seara celor de la Cinemaraton pe Facebook, acestia mi-au raspuns la intrebarea de ce nu se mai vad cele doua posturi online : ”sunt probleme tehnice care se vor remedia in cel mai scurt timp posibil”, dupa care mi-au sters postarea si mi-au dat Block. Asta spune multe despre ei.