Vlastar regal: sezonul 3 (si ultimul), in curand pe Netflix

Vlastar regal (titlu original: Young Royals) este un serial suedez de drama si romance despre adolescenti difuzat pe Netflix. Primul sezon cuprinde 6 episoade si a fost lansat la data de 1 iulie 2021. Cel de-al doilea sezon a aparut pe platforma de streaming la data de 1 noiembrie 2022. Cel de-al treilea sezon a fost confirmat in decembrie 2022 si este asteptat in curand pe Netflix.

Serialul a primit nota 8,3 pe IMDb si are cota de popularitate 1244. Fanii Vlastarelor Regale au apreciat realismul scenariului si jocului actoricesc, apreciind ca serialul este unul dintre cele mai bune productii despre adolescenti.

Printul Wilhelm, urmatorul la tronul Suediei dupa fratele sau mai mare, Erik, invata la internatul de elita Hillerska. Adaptarea la atmosfera internatului nu i se pare insa la fel de dificila precum recunoasterea sentimentelor pentru colegul lui, Simon Eriksson. Din legatura celor doi rezulta diverse incurcaturi si situatii tensionate care vor tine fanii serialului cu sufletul la gura.

Vlastar regal a castigat 6 premii pana acum, dintre care mentionam: premiul juriului Riagalan (2022) pentru ideea originala a anului; premiul pentru cel mai bun actor intr-un serial si premiul pentru cel mai bun serial pentru tineri din partea Series Em Cena Awards (2022); premiul pentru cel mai bun program din partea Kristallen (2022); premiul pentru programul TV al anului din partea BreakTudo Awards (2021).

In rolul lui Wilhelm il vedem pe actorul Edvin Ryding, castigatorul premiului pentru cel mai bun actor in serialul Vlastare regale (Kristallen, 2022). Acesta a mai castigat premiul Rising Star Award din partea Stockholm Film Festival in anul 2021. Edvin Ryding a mai jucat in multe filme si seriale, dintre care amintim: Froken Frimans krig (2021, Gunar Andersson), Gasmamman (2015, Linus), Maria Wern (2020, Eliott), Nobels testamente (2012, Kalle).

Vlastar regal: sezonul 3 (si ultimul), in curand pe Netflix

In rolul lui Simon joaca Omar Rudberg, actor nascut in Venezuela si castigator a 5 premii pentru actorie: premiul Latin Artist of the Year si premiul cel mai bun actor intr-un serial din partea Series Em Cena Awards (2022), precum si premiul Best Swedish Act din partea MTV Europe Music Awards in anii 2014, 2015 si 2016. Omar Rudberg este de asemenea si compozitor.

In rolul Stellei o vedem pe actrita, scenarista si producatoarea suedeza Felicia Maxime, cunoscuta si din filmele: Anno 1790 (2011, Anna-Sophia), Lyckoviken (2020-2022, Stephanie), Heartbeats (2022, Katja). In rolul lui August joaca actorul Malte Gardinger.

Acesta a castigat premiul Rising Star din partea Vasteras Film Festival in anul 2017, precum si premiul Best Young Director din partea Birmingham Film Festival in anul 2017, pentru filmul Fate. Actorul a mai jucat si in: Triunghiul tristetii (2022), #will (2016, Will), Fate (2017, Johannes).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.