Vodafone lanseaza Zoom, noua platforma de continut
Vodafone Romania a lansat platforma Zoom – Powered by Vodafone. Pe aceasta platforma vor fi prezentate materiale despre cele mai noi dispozitive din oferta Vodafone, sfaturi despre cum le putem folosi si informatii despre specificatiile acestora.

Zoom impartita in trei categorii: Devices, Video si Zoom, avand incluse articole si videoclipuri despre cele mai noi dispozitive si recenzii ale smartphone-urilor aflate in oferta Vodafone.

Pe noua platforma Vodafone sunt articole interesante scrise de creatori de continut precum Vlad Petreanu, „Otrava”, Ovvy si altii. Costin Giurgea este cel care se ocupa de recenziile smartphone-urile aflate in oferta Vodafone.

Pe Vodafone Zoom au fost publicate recent articole despre noile telefoane Samsung Galaxy Note 20 si Note 20 Ultra (disponibile in oferta Vodafone, specificatii si pret), Super FlashCharge, trucuri privind prelungirea duratei bateriei telefonelor mobile si altele.
Zoom by Vodafone nu este o platforma despre tehnologie ci despre ce poti face cu tehnologia.

Premiul Concursului Vodafone Zoom consta intr-un voucher de 100 de euro utilizabil in magazinele Vodafone.

Odata cu lansarea Vodafone Zoom, este lansat si un concurs prin care trebuie sa raspundem la intrebarile publicate de fiecare blogger pe paginile lor Facebook (Cristian China-Birta, Dan Dragomir, Gadget.ro, Cabral Ibacka, Victor Kapra, Cristian Florea). Campania se desfasoara in perioada 7-9 august 2020 iar castigatorii vor fi anuntati in perioada 10-15 august.

Vodafone lanseaza Zoom, noua platforma de continut
Divizia Vodafone Romania face parte din grupul Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din lume. Vodafone Grup are operatiuni fixe si mobile in peste 22 de tari si 48 de retele mobile partenere. Vodafone Grup are peste 300 de milioane de abonati la serviciile mobile, peste 27 de milioane de utilizatori ai serviciului de internet fix si peste 22 milioane de abonati la serviciile tv.

Vodafone Romania ofera servicii fixe si mobile. Vodafone a fost infiintata in 1984, ca o divizie a companiei Recal Electronix Plc. A intrat pe piata din Romania in 2005 dupa ce a cumparat operatorul local Connex (operator lansat in 1997). In 2007, Vodafone Romania lanseaza propriul serviciu de telefonie fixa numit Vodafone Acasa.

In 2012, Vodafone ajunge primul operator care lanseaza retea de date mobile 4G. Vodafone Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania. De la sfarsitul lunii martie 2020, Vodafone Romania ofera si servicii fixe de televiziune prin cumpararea operatorului UPC (acesta din urma fiind lansat in 1999). Serviciile de voce si date mobile sunt disponibile pe 86,9% din suprafata tarii noastre acoperind 99% din populatia Romaniei. Sloganul companiei Vodafone este Hai sa ne bucuram impreuna de viitor. Ready?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII