Sen Yasamaya Bak / Pe maini bune disponibil – Netflix
Platforma de streaming Netflix le-a pregatit o surpriza fanilor filmelor turcesti, in special fanilor actorilor Asli Enver (Mireasa din Istanbul, serial ce a fost redifuzat dimineata pana acum cateva zile de postul Kanal D Romania) si Kaan Urgancioglu (Dragoste infinita). Cei doi actori joaca intr-o drama numita Sen Yasmaya Bak / Pe maini bune (2022).

Acest film este disponibil pe platforma Netflix din data de 21 martie. Pe maini bune este o drama impresionanta care ne prezinta situatia prin care trece o mama alaturi de copilul ei. Melisa (Asli Enver) este o mama care, ramasa singura cu un copil, este diagnosticata cu cancer in faza terminala.

Disperata si in incercarea de a-i gasi copilului un camin, o persoana de incredere care sa il ingrijeasca atunci cand ea nu va mai fi in viata, Melisa il intalneste pe Firat (Kaan Urgancioglu), care se indragosteste nebuneste de Melisa. Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Firat ii promite Melisei ca va avea grija de copilul ei.

Filmul Pe maini bune este produs de compania TAFF Pictures, cea care a realizat serialul de mare succes Suleyman Magnificul, difuzat in trecut de Kanal D Romania.

Asli Enver joaca intr-o piesa de teatru numita Sticla si are un adevarat succes in Turcia pentru ca in acea piesa de teatru, el joaca impreuna cu alti doi actori alaturi de care a jucat in Mireasa din Istanbul, este vorba de actorii: Ipek Bilgin si Guven Murat Akpinar.

Sen Yasamaya Bak / Pe maini bune disponibil – Netflix

Actorul Kaan Urgancioglu mai joaca intr-un serial marca Netflix numit Love 101. In serialul Love 101 / Iubirea: Curs pentru incepatori, Kaan joaca rolul unui profesor de sport. Actorilor Asli si Kaan le merge bine si in plan personal. Asli Enver este intr-o relatie cu Onder Oztarhan, un om de afaceri de 49 de ani care, conform ziarelor din Turcia, ar fi cerut-o in casatorie.

Kaan Urgancioglu este putin mai discret in privinta vietii sale personale insa ziarele din Turcia sustin ca actorul are o relatie cu actrita Zeynep Oymak.

Filmul Pe maini bune a obtinut pe IMDb nota 5,6 si are durata de o ora si 44 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.