Antena 3 devine Antena 3 CNN
Televiziunea Antena 3 va trece prin cele mai ample schimbari de la lansarea din 2005. Printr-un promo care este difuzat pe post, telespectatorii sunt anuntati ca in curand postul isi va schimba denumirea. Conform promoului, postul se va numi Antena 3 CNN.

Pe langa nume, televiziunea va avea si o alta grila. De asemenea, la sediul televiziunii din Pipera au loc lucrari ample asupra studiourilor iar angajatii au parte de traininguri tinute de specialisti din Statele Unite ale Americii. Aceste lucrari ample au ca scop implementarea cat mai rapida a regurilor impuse de CNN International.

Se doreste ca postul sa treaca la un alt nivel in televiziune. Schimbarea radicala a postului Antena 3 ar putea sa aiba loc pe 19 septembrie insa acest lucru este destul de putin probabil. Noua grila de programe ar contine mai multe buletine de stiri in genul emisiunii News hour with CNN ce este inclusa in programul Antena 3 si este difuzata de la ora 18 la 19.

Reamintim ca din luna martie a acestui an, Antena 3 este partener al postului CNN.
CNN este al 2 post de stiri international care isi va deschide un post local si in tara noastra, anul acesta s-a lansat si Euronews Romania.

Antena 3 devine Antena 3 CNN

CNN s-a lansat in Statele Unite ale Americii in 1980. De-a lungul timpului, CNN a deschis mai multe sucursale, posturi locale prin lume, incusiv in Europa. CNN detine posturi de stiri in tari precum: Turcia, Chile, Spania si altele.

Antena 3 s-a lansat in 2005 si apartine companiei Antena 3 SA care face parte din grupul Intact Media. Directorul general Antena 3 este Mihai Gadea. Televiziunea are audiente foarte bune, clasandu-se mai mereu pe primele pozitii in audientele posturilor de stiri. Mihai Gadea prezinta una dintre cele mai urmarite emisiuni ale postului, este vorba de Sinteza Zilei.

Antena 3 detine si posturi locale de stiri in diverse judete ale tarii, aceste canale preiau in mare parte a timpului continutul Antena 3 Bucuresti avand insertii zilnice de 4-5 ore in care difuzeaza emisiuni locale de interes general si buletine de stiri locale. In privinta posturilor locale, reprezentantii Antena 3 nu au anuntat ce se va intampla cu ele dupa transformarea postului.

Update 22.09.2022: Antena 3 devine Antena 3 CNN din 27 septembrie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII