Vodafone ofera NET 1000 prin Giga Wifi Box
Vodafone isi completeaza oferta de internet fix prin noul abonament NET 1000, furnizat prin intermediul echipamentelor numite Giga Wi-Fi Box.

Pana recent, abonamentul maxim de internet Vodafone era NET 500 prin care erau furnizate viteze de maxim 500 Mbps download si 25 Mbps upload insa recent a fost lansat noul abonament de internet NET 1000, prin care putem avea urmatoarele beneficii:

 • viteza download maxima de 940 Mbps
 • standard wifi 802.11b/g/n și 802.11ac – wifi 5, echipamentul este dual-band (suporta atat 2.4GHz cat si 5GHz)
 • echipament Giga Wifi Box in custodie
 • 4 porturi LAN 10/100/1000 Mbps
 • 2 porturi telefonice RJ11

Vodafone ofera NET 1000 prin Giga Wifi Box
Pe site-ul Vodafone, noul abonament NET 1000 nu este trecut separat astfel incat nu stim inca daca se poate contracta individual, fara alte servicii. Insa, avem urmatoarele pachete de servicii care includ noul abonament Vodafone:

 • TV Start + Sport + Net 1000 – 14.50 euro pe luna
 • Vodafone TV + Net 1000 – 16.50 euro pe luna
 • Vodafone TV + Net 1000 + HBO/HBO GO – 19 euro pe luna

Vodafone ofera si o reducere de 50% timp de 6 luni insa doar pentru pachetele care au NET 500 inclus, TV Start + Sport + Net 500 si Vodafone TV + Net 500.
Echipamentul oferit pentru abonamentul NET 1000 este Giga Wifi Box, un echipament diferit de cel oferit pentru pachetele de 300 si 500, acesta din urma fiind numit Super Wifi Box.

Instalare si configurare Giga Wifi Box Vodafone
Instalarea si configurarea initiala a noului echipament Vodafone se face de echipa de instalare insa daca dorim sa reconfiguram echipamentul sau sa accesam interfata de administrare, pe un PC conectat prin cablu la Giga Wifi Box sau pe un dispozitiv mobil conectat prin wireless, accesam in browser IP-ul 192.168.0.1.

Nume utilizator si parola Giga Wifi Box Vodafone
Aceste informatii se gasesc pe eticheta din spatele echipamentului Vodafone. Schimbarea numelui utilizatorului si parolei wireless se poate face din interfata de administrare a echipamentului.

Acest echipament are si un port USB, buton WPS si un buton de resetare.
Daca ati optat deja pentru noul abonament NET 1000 de la Vodafone, ce viteze ati obtinut si ce parere aveti despre echipamentul Giga Wifi Box?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

21 COMENTARII

 1. Noul echipament, are cumva si functie de DDNS? Sau trebuie sa schimb distribuitorul de servicii, ca sa imi pot accesa camerele de supraveghere? Ca m-am cam saturat de voi, si de bataia asta de joc. Cum facem? Vreau sa pot sa folosesc serviciile actuale, fara probleme.

 2. Sunt din Braila, toate comunele imediat de la ieșirea din municipiul Brăila au rețea proprie de fibra optica, la fel ca cea DIGI. Părinții mei stau în Lacul Sărat, nașii stau în Cazasu, niște veri stau tocmai in Vizorul, toti sunt abonați la net pe fibra Telekom, viteze scoase de mine unde la 870-920 down cu 750-820 up.

  • Nu este afisata aceasta informatie pe site insa este mentionat in contract. Avand in vedere ca la celelalte abonamente este 25 Mbps, sunt sanse mari sa vedem tot atat si la acest abonament.

   • Nu neg asta Robert. DIGI a fost, este și o să rămână cel mai bun. Dacă nu era firma DIGI si Cosmote acum aveam niște tarife nejustificate la servicii ca-n vest

    • care preturi ma nejustificate ca in vest? nu e adevarat poanta veche din 2006 salariul vostru minim pe economie e prea mic .
     ei acum au de ex italia spania franta 10 gbps la 30 de euro si voi tot cu 1 gbps sau mai putin ati ramas la aceleasi preturi cu echipemente low cost , deabia are digi un amarat de wifi6 huawei care viteza pe extern e din ce in ce mai mica din gigabit la unii abonati .

     • Telekom pe fibra cu abonament de 1000 am prins și 870 upload, stau mai bine și că DIGI cei de la Telekom pe partea de upload în zonele unde au rețea nouă

     • Ai idee in cate localitati Telekom are fibra optica? De curiozitate , eu pe unde am mers nu am vazut fibra optica de la Telekom. Vorbesc de zona rurala nu orase.

     • Stau bine cei de la Telekom dar problema e ca au fibra trasa in destul de putine zone, pe cand Digi are FO si la cuca macaii. 🙂 Asta la nivel general, ca abonat te intereseaza strict ce variante ai in zona.
      Digi a ramas cu foarte putine zone cu EoC, in rest are fibra peste tot, s-au miscat foarte bine. Trecand peste pret, grila de programe sau orice alte nemultumiri ar putea invoca multi, pe partea de internet Digi a stat mereu foarte bine si mereu voi fi de parere ca fara ei eram mult mai jos din acest punct de vedere.

     • Eu stau in Brăila,lângă mine un vecin este abonat la ei, are down mai mic ca la DIGI dar upload trece de 500 lejer. In toată Brăila cine are fibra de la Telekom bate DIGI la viteză de upload