Vrajitoarea cea buna – serialul de comedie se vede la DIVA
Postul de televiziune Diva continua sa introduca in grila productii de succes marca Hallmark. Pe langa filmele Hallmark, acum Diva va difuza din 3 iunie si serialul de comedie Good Witch / Vrajitoarea cea buna. Serialul va intra in grila Diva din 3 iunie, de luni pana vineri, de la ora 18.

Urmarind acest serial telespectatorii vor fi purtati intr-o lume plina de magie. Actiunea serialului Vrajitoarea cea buna se petrece intr-un oras numit Middleton, un oras linistit, un loc unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea. In acel oras locuieste Cassie (Catherine Bell) si fiica sa Grace (Bailee Madison). Cassie este o femeie singura, blanda si amabila cu toata lumea.

Cu toate ca nu este doctor, Cassie trateaza pe toata lumea dupa niste obiceiuri mai putin ortodoxe, ea trateaza orice boala prin ceaiuri din scoarta de copac. Deci se poate spune ca orasul nu ar avea nevoie de medic insa intr-o zi este angajat un doctor newyorkez pe nume Sam (James Denton). Sam este un doctor divortat care se muta in Middleton alaturi de baiatul sau Nick (Rhys Matthew Bond). Nick este un adolescent nemultumit de faptul ca a trebuit sa se mute cu tatal sau intr-un orasel micut si plictisitor, un oras in care nu se intampla mai nimic interesant.

Vrajitoarea cea buna – serialul de comedie se vede la DIVA

Sam si Nick se muta in apropierea casei lui Cassie. Inca de la sosirea sa in oras, Sam este tinta femeilor singure. In prima faza si doctorul este nemultumit de ce gaseste in micul orasel. Nemultumirile sale pleaca de la faptul ca niciun localnic nu apeleaza la serviciile sale, insa doctorul nu are ce face si trebuie sa se adapteze noului stil de viata.

Serialul Vrajitoarea cea buna este continuarea celor 7 filme de lungmetraj care s-au facut din 2008 pana in 2014. Vrajitoarea cea buna are 7 sezoane cu un total de 76 de episoade, durata fiecarui episod este de 48 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Serialul a fost produs intre anii 2015 -2021. Vrajitoarea cea buna se poate vedea si pe Netflix. Diva va difuza cate 2 episoade, de luni pana vineri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.