Warner TV difuzeaza Dom Hemingway cu Madalina Ghenea
Warner TV a programat in aceste zile doua filme interesante care au fost nominalizate la diferite festivaluri de film. In unul dintre aceste filme, cinefilii din Romania o pot urmari si pe actrita Madalina Ghenea.

 Light Sleeper / Viata de noapte – sambata, 4 iunie, ora 21:05. Acest film spune povestea unui traficant de droguri pe nume John LeTour (Willie Dafoe). John este un traficant de droguri care isi respecta clientii si isi face treaba, insa el are o problema: sufera de insomnie.

Intr-o zi, sefa lui Ann (Susan Sarando) anunta ca ar dori sa se retraga din afaceri, astfel John este nevoit sa isi schimbe profesia. Schimbarea profesiei se dovedeste a fi un lucru foarte greu de realizat din cauza stillului de viata cu care era invatat.

Prima schimbare pe care incearca John sa o aduca in viata sa este sa se lase de droguri, insa si acest lucru se dovedeste a fi greu de realizat mai ales cand se intalneste cu o fosta prietena, Marianne Jost (Dana Delany). In incercarea sa de a-si schimba stilul de viata si meseria, John se trezeste implicat intr-un caz de crima.

Filmul Viata de noapte este scris si regizat de Paul Schrader, care a regizat filme precum Taxi Driver si American Gigolo. Viata de noapte a fost nominalizat la festivalul de film din Berlin in 1992, are durata de o ora si 42 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Warner TV difuzeaza Dom Hemingway cu Madalina Ghenea

Dom Hemingway (2013) – 5 iunie, ora 21. Filmul spune povestea unui spargator de seifuri care isi petrece 12 ani in puscarie pentru ca nu a dorit sa isi toarne colaboratorii. Dom Hemingway (Jude Law) revine pe strazile din Londra in dorinta de a-si recupera partea din jafuri si ceva in plus de la partenerii sai. Pentru a-si recupera partea, Dom ii cere ajutorul prietenelui sau Dickie (Richard Grant).

Dom ii face o vizita fostului sef Fontaine (Demian Bichir), un interlop. Dupa ce face un accident de masina, Dom isi schimba prioritatile si doreste sa isi revada fiica Evelyn (Emilia Clarke) pe care nu a mai vazut-o de mult.

In acest film, cinefilii o vor vedea pe romanca Madalina Ghenea in rolul Paolinei.
Filmul Dom Hemingway a fost prezent in 2013 la festivalul de film de la Torino, Italia. Filmul are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII