Warner TV difuzeaza filmele Rambo
In luna mai, postul de televiziune Warner TV a programat primele trei filme ale seriei Rambo. Filmele de actiune vor fi difuzate in fiecare seara de marti, de la ora 22, in luna mai.

First Blood / Rambo (1982) – marti, 15 mai, ora 22. Rambo (Sylvester Stallone) este un fost soldat din Fortele Speciale Americane. Rambo doreste sa ii faca o vizita unui camarad care locuia in orasul Hope Washington. Inainte sa ajunga acolo, el se opreste intr-un restaurant sa manance, acolo este abordat de seriful locului care il indeamna sa plece din oras, Rambo il injura iar seriful il aresteaza.

Rambo scapa din arest si se refugiaza in padure. Seriful isi cheama cateva ajutoare si incepe lupta pentru supravietuire.
Filmul Rambo are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,7.

Rambo First Blood II / Rambo II (1985) – 23 mai, ora 22. Comandantul Sam Trautman (Richard Crenna) il elibereaza pe Rambo (Sylvester Sallone) dintr-o inchisoare federala pentru a-l trimite in Vietnam sa elibereze un grup de soldati americani tinuti prizonieri de catre vietnamezi.
Rambo II are durata de o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Rambo III (1988) – 30 mai, ora 22. Colonelul Samuel Trautman (Richard Crenna) este trimis de catre guvern cu o echipa de soldati sa ii ajute pe Mujahedini sa opreasca invazia sovieticilor. Rambo (Sylvester Stallone) il refuza pe Samuel si nu face parte din grupul de soldati trimisi.

Warner TV difuzeaza filmele Rambo

Insa, pana la urma Rambo ajunge in Afganistan sa il salveze pe Samuel, care este sechestrat si torturat. Rambo III are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Franciza filmelor Rambo cuprinde 5 filme iar Sylvester Stallone este co-scenarist in toate 5, el interpretand si rolul principal in toate filmele Rambo. De-a lungul timpului, dupa franciza Rambo s-au facut benzi desenate, un serial animat, jocuri video, chiar si un film marca Bollywood.

Warner TV apartine companiei Warner Bros. Discovery. Are licenta tematica – filme si seriale. Postul de televiziune se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de catv, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU