Pompierii din Chicago – sezoanele 2 si 3 – DIVA
In acest material vom detalia serialele ce vor fi difuzate pe postul Diva in luna februarie.

Mi-am ucis sotul – 13 februarie, in fiecare duminica, de la ora 21, cate 2 episoade din sezonul 1. Annie pare sa duca o viata fericita alaturi de familia sa insa lucrurile nu stau asa, de foarte mult timp ea este victima violentei in familie. Sotul ei este un tip violent si  posesiv. Annie hotaraste sa puna stop acestui calvar pe care il traieste pentru a-si proteja copilul.

Pompierii din Chicago – de luni pana vineri, de la ora 19, cate 2 episoade din sezoanele 2 si 3 iar pe 25 februarie se termina serialul. Eroii serialului Pompierii din Chicago vor avea parte de multe intamplari care mai de care mai interesante: locotenetul Severide incearca sa il ajute pe Dave Bloom, un pompier din Denver, sa se lase de o dependenta. Aceasta incercare de ajutor ii va pune in primejdie cariera locotenentului. Familia alcatuita din Dawson Shay si fetele lor decid sa petreaca un sfarsit de saptamana intr-o cabana. Miles, alaturi de colegii sai, aduce un suflu nou profilului lui Mouch de pe un site de intalniri.

Dreptul Familiei – in fiecare joi, de la ora 21. Avocata Abigail va reprezenta in instanta oamenii cu probleme foarte bizare. Iata cateva cazuri pe care Abigail le va prelua: un cuplu a infiat un copil cu probleme de sanatate iar sotul nu mai doreste sa il pastreze, in schimb sotia nu doreste sa renunte la copil; un tata doreste custodia copiilor sai doar pentru el pentru ca sotia lui este dependenta de jocurile de noroc si isi neglijeaza copiii, Abigail o va reprezenta in instanta pe aceasta femeie dependenta de jocurile de noroc. Acest caz va avea parte de un sfarsit cu totul neasteptat.

Pompierii din Chicago – sezoanele 2 si 3 – DIVA

Detectivi Particulari – Sezonul 4, din 28 februarie, de luni pana vineri, de la ora 19, cate 2 episoade. Eroii acestui serial vor avea parte de aventura si in acest sezon. Detectivii Shade si Angie vor investiga cazul unui om bogat care are parte de cateva accidente iar acesta il acuza pe un rival de-al sau. Angie pleaca sa isi petreaca un weekend cu Tex si este rapita iar Shade va face echipa cu un politist din Seattle pentru a o gasi pe Angie.

Astrid si Raphaelle – in fiecare luni, de la ora 21, sezonul 1 iar pe 28 februarie se va termina incheia primul sezon. Astrid si Raphaelle vor ancheta diferite cazuri de crime. Un caz care le va da mari batai de cap celor 2 detective este cazul unui tip care isi pierde brusc viata iar probele pe care le vor strange la fata locului duc catre un om aflat in puscarie la momentul savarsirii presupusei crime.

Update 15.02.2022: Serialul Pompierii din Chicago revine la DIVA, din 1 martie va fi difuzat sezonul 1;

Update 18.05.2022: DIVA redifuzeaza Pompierii din Chicago, din 21 iunie, de la ora 21:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII