Casatorie imposibila si Eroii nu au varsta – TVR
Posturile TVR pregatesc filme si seriale noi care incep in luna martisorului. La TVR 2, din 1 martie incep 3 seriale:

Eroii nu au varsta (1984), de luni pana vineri, de la ora 11:00
Casatorie imposibila (2004), de luni pana joi, de la ora 20:00
Cele 2 fete ale crimei (De Dag – 2018), de luni pana vineri, de la ora 24:00. Acest serial a mai fost difuzat de TVR, din luna august 2020, insa pe TVR 1.

Televiziunea Romana a pregatit si filme pentru telespectatoare, pe 1 martie a fost programat filmul Bun venit la Acapulco. Filmul va putea fi vizionat de la ora 22:10 pe TVR 1.

Pe 2 martie, TVR 1 va difuza in cadrul programului Telecinemateca filmul Strabatand Parisul, un film clasic, o comedie frantuzeasca spumoasa din 1957 cu actori celebri, printre actori il vom revedea pe Louis de Funes. Filmul va fi difuzat marti, 2 martie, de la ora 22:10 pe TVR 1.

TVR 2 va difuza pe 2 martie un serial italian unde il putem vedea pe actorul Gabriel Garko. Serialul se numeste In apararea fiului si va putea fi vazut marti, 2 martie, de la ora 21:10 pe TVR 2.

Vineri, 5 martie, TVR 1 va difuza un film istoric numit Razbunarea lui Jacquou. Acest film este facut dupa romanul lui Eugene Le Roy si incepe vineri de la ora 21:10 pe TVR 1.

Sambata, 6 martie, TVR 1 va difuza filmul romanesc Fratii Jderi, tot de la ora 21:10 iar TVR 2 va difuza in aceeasi zi filmul Anna Karenina, de la ora 20:10.

Casatorie imposibila si Eroii nu au varsta – TVR
Duminica, 7 martie, TVR 2 va difuza 2 filme romanesti regizate de Cristina Nicolae: Intoarcerea lui Magellan, de la ora 13:10 si Hanul dintre dealuri de la ora 20:10.

TVR 1 difuzeaza in prezent serialele Furtuna la palat (de luni pana vineri de la ora 17:10), Arta Crimei (de luni pana vineri de la ora 18:30), Fantomele fiordului (miercuri si joi de la ora 23:00) si Toate Panzele Sus! (sambata de la ora 08:00).

Prezentatori noi – Cu capu-n zori
O alta schimbare adusa de postul TVR 1 de pe 1 martie este legata de emisiunea matinala Cu capu-n zori, care are alt format si alti prezentatori. Matinalul va fi prezentat de Dorin Chiotea si Andra Socianu. Emisiunea va fi un fel de magazin informativ cu invitati permanenti si se vor dezbate subiectele zilei, subiecte din sanatate, stiinta, educatie. Fanii emisiuni vor fi informati de corespondentii din tara si din strainatate, daca vor fi evenimente interesante. Matinalul este difuzat de luni pana vineri de la ora 07:00 pe TVR 1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Apropo, de ce nu se redenunesc TVRurile cum erau înainte… programul 1, programul 2… etc ce mai apare pe urmă? Posturile RAI cand s-au lansat nu și-au schimbat niciodată denumirea, iar pe timpul lu Ceaușescu…posturile publice se numeau programul 1 și programul 2

      • Râzi degeaba, denumirea oficială prima dată a posturilor publice a fost programul 1 și pentru câțiva ani a mai existat și programul 2. Dacă nu mă crezi citeste pe net. Este chestie de brand public, într-o vreme s-a încercat că tvr1 să se numească romania 1 dar n-a rezistat mult timp