Yargi / Secrete de familie – premiera Kanal D

Postul de televiziune Kanal D Romania anunta ca va difuza din toamna un nou serial turcesc de mare succes numit Yargi / Secrete de familie (2021).

Serialul Secrete de familie prezinta o poveste captivanta despre puterea adevarului si a iubirii. Ceylin Erguvan (Pinar Deniz) este o avocata celebra pentru modul sau in care lucreaza pentru a descoperi adevarul in cazurile pe care le reprezinta. Ilgaz Kaya (Kaan Urgancioglu) este de profesie procuror si este la fel de cunoscut si integru precum Ceylin.

Cei doi se cunosc insa nu se inghit unul pe celalalt. Insa, destinul ii face sa lucreze impreuna pentru a descoperi adevaratul criminal intr-un caz de crima. Fratele procurorului Ilgaz, Metin Kaya (Huseyn Avni Danyal), este acuzat de crima. Ilgaz o roaga pe Ceylin sa il reprezinte pe fratele sau si sa il ajute sa descopere adevaratul criminal. Acest necaz ii apropie pe Ilgaz si Ceylin si ii face sa isi schimbe parerea pe care o au despre celalalt.

Yargi / Secrete de familie – premiera Kanal D
In acest serial, telespectatorii ii vor revedea cu placere pe actorii:

  • Kaan Urgancioglu – care a mai jucat in seriale ca Dragoste Infinita, Iubirea: curs pentru incepatori (serial Netflix)
  • Pinar Deniz – a mai jucat in seriale ca: Patria mea esti tu, Iubirea: curs pentru incepatori si Destainuiri
  • Huseyn Avi Danyal – a mai jucat in serialele: In bataia inimii, Tine-ma de mana, Perla neagra, Patria mea esti tu
  • Zeyno Eracar (Gul Erguvan) – a mai jucat in seriale ca: Tradarea, Dragoste infinita, Mireasa din Istanbul
  • Pinar Caglar Genckturk (Aylin Eguvan) – a mai avut roluri in Suleyman Magnificul, Povestea Noastra, Femeie in infruntarea destinului

Serialul Secrete de familie este realizat de casa de productie Ay Yapim, cea care a mai produs seriale cu audiente foarte bune atat in Turcia cat si in Romania: Legea Familiei, Dragoste Infinita, Intrusul, Yaman, Iubire ascunsa, Fatmagul si altele. Secrete de familie a fost cumparat si difuzat in peste 24 de tari. In Turcia este difuzat pe Kanal D Turcia.

Serialul are un sezon terminat, format din 63 de episoade, durata fiecarui episod este de 2 ore si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,4. Din toamna, Kanal D Turcia va difuza si sezonul 2. Pentru moment,Kanal D Romania nu a anuntat data cand va introduce serialul Secrete de familie in grila insa vom actualiza acest articol cand vom avea data lansarii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU