Orange elimina pachetul Entry si modifica preturile
Compania Orange Romania modifica pachetele de televiziune, atat prin cablu cat si prin satelit. Prima modificare reprezinta eliminarea pachetului Entry (televiziune prin cablu), astfel incat raman disponibile pachetele Explore si Global.

Pachetul Entry era 8 euro pe luna si puteam receptiona 56 de canale TV (dintre care 5 in format HD) si 22 canale TV disponibile online prin Orange TV Go. Acest pachet se oferea doar in zonele in care era disponibila doar infrastructura Telekom, pe reteaua proprie Orange nu era disponibil oricum.

Reducere preturi Orange Home TV – pachete Explore si Global
Pretul celor doua pachete de pe infrastructura Orange cablu, Explore si Global, a fost redus, astfel incat pachetul Explore costa in acest moment 7 euro pe luna (redus de la 10 euro pe luna) iar pachetul Global costa 8 euro pe luna (redus de la 12 euro pe luna), reducerile fiind substantiale.

Inca nu avem informatii daca reducerile se aplica si clientilor existenti sau doar clientilor noi.
In ceea ce priveste pachetele de televiziune prin satelit Orange, acestea sunt preturile disponibile in acest moment:

  • Local HD (29 lei pe luna / 6 euro)
  • World HD (34 lei pe luna / 7 euro)
  • Family HD (39 lei pe luna / 8 euro)

Orange elimina pachetul Entry si modifica preturile
Orange ofera si urmatoarele combinatii de pachete pentru serviciile fixe:

Home NET 500 + Home TV Explore  (8 euro pe luna pentru clientii Orange, pentru clientii noi pretul este 8 euro pe luna in primele 6 luni iar ulterior 10 euro pe luna)

  • viteza download de maxim 480 Mbps download / 240 Mbps upload
  • Internet Box inclus
  • 104 canale TV dintre care 25 sunt in format HD
  • primul receptor / CI+ inclus

Home NET 500 + Home TV Explore + Fun 8 (9 euro pe luna pentru clientii Orange, pentru clientii noi pretul este 14 euro pe luna in primele 6 luni iar ulterior 16 euro pe luna)

  • viteza download de maxim 480 Mbps download / 240 Mbps upload
  • Internet Box inclus
  • 104 canale TV dintre care 25 sunt in format HD
  • primul receptor / CI+ inclus
  • abonament de telefonie mobila Fun 8

Home NET 1000 + Home TV Global + Fun 8 (10 euro pe luna pentru clientii Orange, pentru clientii noi pretul este 16 euro pe luna in primele 6 luni iar ulterior 18 euro pe luna)

  • viteza download de maxim 940 Mbps download / 450 Mbps upload
  • Internet Box inclus
  • 129 canale TV dintre care 36 sunt in format HD
  • primul receptor / CI+ inclus
  • abonament de telefonie mobila Fun 8

Ofertele de pachete mentionate mai sus sunt valabile pana la 31 octombrie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

20 COMENTARII

  1. M-am intepat si eu cu astia de la Orange. Am solicitat o oferta pentru Family HD si angajatul Orange care m-a contactat mi-a facut oferta de 8 euro (TVA inclus). Cand am primit contractul prin posta, scria ca decodorul se ofera cu o chirie lunara de 1 euro (TVA inclus). Atentie ! Pe site-ul Orange, la sectiunea televiziune prin satelit, scrie ca primul decodor este oferit gratuit (daca faci abonament de 24 de luni), nu scrie ca trebuie sa fii client Orange ca sa beneficiezi de un decodor in custodie. Aia din call-center nu cunosc ofertele, daca vorbesti cu 10 oameni, fiecare iti spune altceva. Am refuzat instalarea programata maine si am reziliat contractul.

  2. Pe segmenetul de televiziune prin satelit Orange tv Dth preturile sunt in funtie client asadar pentru client nou care nu mai are alt serviciu Net sau Voce se adauga chiria pe stb cu 4,9 lei pe luna la care clientul are optiunea de a putea sa instaleze pana la 3 stb-uri .
    Daca clientul este existent are un avantaj pentru ca nu se mai percepe chiria pentru primul stb . Doar celelalte 2 stb-uri intra in chirie .
    Un calcul simplu pentru un client nou este: Local HD pret de 29 lei +chiria pentru primul stb
    Word Hd 34 lei +chiria pentru primul stb
    Family Hd 39 lei + chiria pentru primul stb
    Un avantaj acum este ca abonamentele de internet s-au schimbat asadar avem urmatoarele abonamente :
    Internet 8 = costa 8 euro cu un trafic de 100 GB lunar
    Internet 10= costa 10 euro cu un trafic de 200 GB lunar
    Un alt avantaj este oferta combinata : Tv Local +Home net 8 = 49 lei
    Word Hd.+Home net 8 =54 lei
    Family Hd+Home net 8 =59 lei
    Team Cosmin Orange Tv

  3. Momentan, in opinia mea, ramane sistemul prepay de la Focus Sat cel mai viabil pt sistemul DTH, pretul fiind in lei, pozitionarea satelitului Thor fata de pozitia globala pt o receptie mai buna, service asigurat la timp, sistemul de preluare a service si oferte de reincarcare sau clienti noi.

    • Focus Sat este ok la reîncărcare și la faptul că nu este cu perioadă contractuală , dar este mai scump și grila este mult mai slabă ca la Orange Satelit deoarece grila este supra solicitată de atâtea posturi maghiare , au puține programe în HD , iar la categoria de sport stau extrem de prost + că există multe zvonuri că din 1 ianuarie 2021 vor ieși posturile Discovery.
      Cel mai bun DTH este Orange Satelit , grila Orange Satelit fiind una dintre cele mai bune din țară .

  4. La cablu au ajustat preturile in euro fiindc aau schimbat cursul valutar la care se raportau de cand era euro 4,65, acum e cursul zilei bnr 4,83-4,84 si daca ar fi lasat vechile preturi in euro, preturile in lei ar fi explodat brusc si exista riscul sa-si piarda din clientii si-asa putini (cu tot cu satelit au maxim 580.000). Ei oricum nu conteaza pe piata, au o felie ff. mica si crwd ca si-au vazut cumva lungu’ nasului. Am trait s-o vad si pe asta: un operator sa SCADA preturile, cand vreodata s-a mai intamplat asa ceva in Romania?
    Cota de piata Orange pe piata de cablu tv+dth e sub 8%, dintr-un total de 7,6 milioane de abonati. Pana sa ajunga ei sa preia Telekom va mai curge multa apa pe Dambovita.

    • Pe Cablu infrastructura Telekom au grila foarte slabă, dar pe satelit și pe cablu infrastructura Proprie grilele sunt foarte bune . Pe viitor , după ce mai extind rețeaua proprie , vor deveni un competitor important pe piață din România .
      De menționat totuși că ei au intrat în România abia în 2013 , începând totul de la zero .
      În timp ce celelalte companii sunt formate din alte companii unite(ex: Digi , care era companiile RCS și RDS unite + multe alte companii mai mici) , ori au cumpărat alte companii ca să se lanseze(ex: Telekom , care era Dolce si Boom , sau Vodafone care era UPC)
      Iar cele care au început de la 0 , nu au chiar așa mult succes(ex:Focus Sat , care are doar 200k abonați , dar totusi , Orange a acumulat destul de mulți clienți în doar 7 ani de existență. Iar daca vor păstra grila la calitatea care este în prezent , poate să introducă și alte posturi (ex:Posturile Discovery lipsă , posturi National Geographic etc.) vor face și mai mulți clienți

      • Orange are in spate unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din lume, deci faptul ca au intrat pe piata fixa tarziu nu e o scuza.
        O scuza ar fi putut sa aiba RCS – RDS, care este un operator romanesc format de jos, fara sa aiba multinationale in spate.

    • Oferta in vigoare este valabila pana la 31 octombrie 2020, asa au toti operatorii specificata o data limita, probabil pentru a influenta abonatii sa se aboneze mai repede dand impresia ca oferta este pe termen limitat. De asemenea, specificand o data limita evita nemultumirile abonatilor gen „de ce nu mai e valabila oferta x?”. Ei oricum pot modifica oferta oricand, deci nu prea conteaza ce data trec acolo.