Ziua copiilor sarbatorita pe 1 iunie la TVR 1, TVR 2 si TVR 3
Posturile Societatii Romane de Televiziune TVR 1, TVR 2 si TVR 3  au pregatit programe speciale dedicate copiilor de Ziua Internationala a Copiilor, care se sarbatoreste pe 1 iunie.

TVR 1

Strajerii Deltei (2021) – 1 iunie, ora 12:30. Filmul Strajerii Deltei spune povestea plina de aventuri a unui grup de copii, care se afla intr-o vacanta in Delta Dunarii. In timp ce grupul de copii strangea gunoaiele de pe malul Deltei, vad doi braconieri care pescuiau ilegal.

Pentru a captura pestele usor, cei doi braconieri foloseau un dispozitiv electric. Copiii ii avertizeaza pe braconieri ca ceea ce fac este ilegal insa braconierii ii pun pe fuga pe copii. A doua zi, copiii vin cu un plan de a le fura braconierilor acel dispozitiv.
Filmul Strajerii Deltei are durata de o ora si 22 de minute.

Care pe care – 1 iunie, ora 18. In cadrul emisiunii concurs Care pe care vom vedea 4 copii destepti care vor da raspunsuri corecte. Cei 4 concurenti sunt olimpici la Limba Romana si alte materii. Ei sunt elevi de clasa a VIII-a.

Copii spun.. – Editie speciala – 1 iunie, ora 19. Virgil Iantu va prezenta una dintre cele mai indragite emisiuni in care telespectatorii vor face cunostinta cu cativa copii micuti si simpatici care dau cele mai trasnite raspunsuri la intrebarile puse de Virgil Iantu in cadrul emisiunii.

Castiga Romania! – 1 iunie, ora 21. In cadrul acestei emisiuni ii vom cunoaste pe David, Horatiu si Marius, trei copii destepti care vor raspunde la intrebarile puse de Virgil Iantu.

My Lucky Elephant / Oameni si elefanti (2013) – 1 iunie, ora 22, la TVR 1. Urmariti o poveste fascinanta in care o prietenie dintre un baiat si un elefant va depasi orice obstacol. Filmul are durata de o ora si 31 de minute.

TVR 2

Dragon Nest: Warriors Dawn / Cuibul Dragonului: Inceputul Razboiului (2014) – 1 iunie, ora 10. Filmul spune povestea unui tanar razboinic care se alatura unui grup de vanatori de dragoni. Pe continentul Altera, oamenii si elfii isi vor uni fortele pentru a invinge Dragonul Negru care s-a trezi . Un grup de oameni si elfi condusi de Lambert vor incerca sa impiedice Dragonul Negru si armata sa sa distruga Altera.
Cuibul Dragonului: Inceputul razboiului are durata de o ora si 28 de minute.

Ziua copiilor sarbatorita pe 1 iunie la TVR 1, TVR 2 si TVR 3

Gabe the Cupidon Dog / Un cupidon cu blana (2012) – 1 iunie, ora 16, la TVR 2. Eric (Brian Krause) si Marsha (Victoria Pratt) au format un cuplu fericit insa cei doi vor sa se desparta. Eric va trebui sa plece la Londra insa cainele familiei, Gabe, nu doreste sa plece asa ca se va transforma intr-un cupidon pentru a-i readuce impreuna pe Eric si Marsha. Filmul are durata de o ora si 30 de minute.

TVR 3

Cantec si poveste – 1 iunie, ora 13:05, la TVR 3. In cadrul acestei emisiuni, telespectatorii vor urmari imagini din cadrul Festivalului Maria Tanase Junior, unde cei mai tineri interpreti de muzica populara vor interpreta cele mai indragite melodii.

Aventuri cu… dl Goe – Teatru TV – 1 iunie, de la ora 14,la TVR 3.
Pinocchio – Teatru TV – 1 iunie, de la ora 18:30, la TVR 3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.