RCS – RDS elimina HBO GO de pe Digi Online
RCS & RDS a eliminat sectiunea HBO GO din aplicatia Digi Online, astfel incat nu mai putem viziona continutul platformei HBO prin intermediul serviciului oferit de Digi. Modificarea a fost facuta atat pe platforma web cat si pentru aplicatia de mobil.

Desi nu avem inca o confirmare din partea reprezentantilor Digi, aceasta modificare este facuta, probabil, in contextul inlocuirii HBO GO cu aplicatia HBO Max in Romania incepand cu 8 martie 2022.

Momentan, nu avem informatii daca va fi adaugata in Digi Online o sectiune HBO Max prin care sa avem acces la noua platforma insa vom anunta daca va fi cazul.

Pe Digi Online putem viziona in continuare o gama variata de posturi de televiziune (posturi disponibile si in grila de cablu Digi) insa avem si sectiunea Play, unde ne este oferit acces la filme si seriale de pe Epic Drama si Film Now (pentru continutul Film Now trebuie sa avem activa extraoptiunea cu acelasi nume pe reteaua de cablu).

RCS – RDS elimina HBO GO de pe Digi Online

HBO GO va mai functiona pana pe 8 martie, atunci cand va fi inlocuit de HBO Max. Am mentionat aici mai multe informatii despre pretul HBO Max si alte informatii despre noua platforma.

Continutul HBO GO a fost disponibil integral pe Digi Online din august 2020, la cateva luni de la relansarea sectiunii Play.

Pana la momentul publicarii acestui articol nu au fost anuntate modificari in ceea ce priveste posturile de televiziune HBO sau despre extraoptiunile HBO si Maxpack disponibile in reteaua Digi. Vom anunta daca vor fi efectuate modificari in acest sens.

RCS & RDS aduce frecvent noutati aplicatiei Digi Online, introducand periodic posturi si imbunatatind designul si functionalitatile.

Voi ce parere aveti despre eliminarea sectiunii HBO GO din Digi Online? Foloseati aceasta sectiune din platforma dezvoltata de Digi? Lasati un comentariu in sectiunea situata sub articol.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

    • Din punct de vedere al performantei, HBO GO functioneaza greoi spre deosebire de alte platforme online serioase pe care le-am testat, nici nu are rost sa facem o comparatie cu Netflix. HBO Max are un continut mai bogat decat HBO GO si din cate am inteles, aplicatia ar functiona mai bine.

  1. acea secțiune era utilă doar în cazul în care pe un anumit dispozitiv puteai vedea conținut Digi Online dar nu puteai HBO GO. De ex eu nu puteam vedea HBO GO pe un player box android chinezesc când utlilizam rețeaua de internet prin ethernet și nu wifi.