Afisare lista prieteni Facebook pe Coin Master
Una dintre cele mai frecvente probleme intampinate de utilizatorii jocului Coin Master este lipsa listei de prieteni de pe Facebook in aplicatia Coin Master.

In majoritatea cazurilor aceasta problema apare cand nu am acordat permisiunile necesare aplicatiei Coin Master in Facebook. Dupa instalarea aplicatiei Coin Master pe mobil vom avea optiunea de a ne conecta folosind contul Facebook, moment in care vom avea un mesaj sa permitem accesul jocului la contul Facebook. Daca nu permitem accesul necesar, nu vom avea afisata lista de prieteni.

Nu pot trimite carti in Coin Master contactelor Facebook
Daca nu avem afisata lista de prieteni Facebook in aplicatia Coin Master si nu putem trimite carti, efectua atacuri/raiduri, este necesar sa ne asiguram ca permisiunile Facebook pentru aplicatia Coin Master au fost acceptate.
Pentru a da permisiunile necesare aplicatiei dupa ce ne-am conectat cu un cont Facebook, trebuie sa urmam acesti pasi:

  1. De pe PC (web) accesam Facebook – SettingsApps and websites – in sectiunea Active bifam Coin Master si selectam Remove
  2. De pe aplicatia de mobil (Android) Facebook accesam Options (butonul din dreapta – sus cu 3 linii orizontale) – Settings and PrivacySettingsApps and websitesActiveLogged in with Facebook – bifam Coin Master si selectam Remove

Dupa ce am urmat pasii mentionati mai sus, este suficient sa deschidem aplicatia Coin Master, selectam optiunea Play pentru a ne conecta folosind contul Facebook – Edit this – aici este foarte important sa fie selectate optiunile Friends list si Email address – selectam Continue as …. – in acest moment ar trebui sa avem acces la lista de prieteni pentru a trimite carti si pentru a ataca/efectua raiduri catre prieteni.

Afisare lista prieteni Facebook pe Coin Master

Coin Master este un joc gratuit disponibil pe dispozitivele mobile lansat in anul 2010, unul din cele mai interactive jocuri disponibile la momentul actual. Pe Android are peste 100 milioane de descarcari si o nota de 4.4* din peste 3 milioane de recenzii. Desi a fost lansat acum aproximativ 10 ani, jocul a devenit foarte cunoscut din 2016 cand au inceput si investitiile in reclama pentru acest joc. Coint Master este dezvoltat de studioul israelian Moon Active.

In 2019 jocul avea peste 81 milioane de descarcari (aproximativ 26 milioane de descarcari unice fiind doar in India) si venituri de peste 500 milioane de dolari (51% din venituri fiind inregistrate in Statele Unite ale Americii).

Scopul jocului este de a avansa la un nivel cat mai mare, fiecarui nivel ii corespunde un sat (village). In joc poti strange carti, cufere si monede iar principalele actiuni sunt atacurile si raidurile, care pot fi efectuate asupra prietenilor sau asupra unor persoane necunoscute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII