Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Aici vom discuta despre zvonuri si informatii neconfirmate despre introducerea unor noi canale TV la operatorii de telecomunicatii care ofera atat servicii terestre (prin cablu) cat si prin satelit (DTH).

Principalii operatori de televiziune din Romania la care ne putem abona sunt: Telekom, RCS & RDS (DigiTV), Next Gen, UPC, Orange, Focus Sat, Akta insa exista si alti operatori mai mici si firme de cartier care ofera servicii de cablu TV/DTH.

De asemenea, tot aici putem discuta si despre zvonuri privind introducerea de posturi noi online (Digi Online, Telekom TV, Horizon GO, SeeNow, Orange TV).

Foarte multe informatii despre posturile TV nu sunt anuntate de catre operatorii de televiziune si ajung mai greu la noi, abonatii TV, insa aici putem discuta despre orice detaliu privind aceste informatii neconfirmate.
Update 31.07.2018: S-au adeverit zvonurile privind introducerea in grila RCS – RDS cablu a programelor Happy Channel HD si ZU TV HD. Zvonurile erau si despre introducerea posturilor Look TV HD, Look Plus HD, Epic Drama HD, Cinemax 2 HD si Discovery HD. Vedea daca in urmatoarele saptamani/luni se vor realiza si aceste modificari asupra grilei RCS – RDS.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 09.08.2018: Exista zvonuri ca incepand cu luna septembrie Telekom va face noi modificari ale grilei de programe. La cateva luni dupa ce acestia au scos din grila de programe 11 posturi TV, apar zvonuri ca acestia ar face din nou astfel de modificari.

Update 09.08.2018: Am primit informatii de la abonatii RCS – RDS ca exista zvonuri privind introducerea programului Epic Drama HD in grila de cablu digital Digi. Dupa ce programul Epic Drama HD a fost introdus in grila Digi TV satelit ne-am asteptat sa intre si pe cablu insa momentan acest lucru nu s-a concretizat. In urma ultimelor teste (teste care au vizat si introducerea in grila pentru foarte putin timp a postului TRT 4K) se spunea ca acestia ar testa si introducerea Epic Drama HD in grila Digi cablu. Vedem daca se va concretiza ceva in acest sens.

Update 18.08.2018: Pentru ca LOOK TV si LOOK PLUS transmit UCL si EUL aceste posturi tv vor fi lasate la liber la Orange TV cablu si DTH, intre perioada 21 august si 5 octombrie, urmand ca de la acea data sa se codeze si sa fie introduse cele 2 posturi intr-un pachet numit pachetul „Look”. Pretul pachetului va fi de 0,60 euro. Abonatii vor primi instiintare in scris cu factura sau pe STB pe TV; Desi mai mult ca sigur aceste zvonuri se vor concretiza, momentan lasam aceasta informatie la zvonuri; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 29.08.2018: Conform ultimelor zvonuri, in grila Telekom nu intra si nici nu ies alte posturi in luna septembrie, chiar daca s-au facut teste pe Film Now, se pare ca nici acest program nu ar intra in grila.

Update 09.12.2018: In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Animal Planet, toate la calitate SD, undeva la finalul lunii decembrie. Ramane de vazut ce pachet suplimentar o sa fie si la ce pret, vom reveni cu informatii; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 21.12.2019: Posturile Discovery si Eurosport ar putea iesi din grila de programe Telekom daca negocierile pentru un nou contract nu s-ar finaliza cu succes pana la finalul acestei luni;

De asemenea, puteti oferi fara probleme sursa de unde aveti aceste informatii.
Fiind un articol destinat zvonurilor, oricine isi poate spune parerea cat timp se face intr-un mod civilizat. Informatiile discutate in sectiunea de comentarii a acestui articol nu reprezinta pozitia oficiala Media-Max.ro si sunt doar zvonuri.

Update 20.06.2020: Nu sunt permise comentariile care sustin o actiune sigura fara a se oferi o sursa; Se poate discuta in continuare despre zvonuri sau informatii neconfirmate insa fara sa se confirme ca fiind ceva ce se va intampla sigur;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12954 COMENTARII

 1. Digi a demonstrat inca odata ca este cea mai slaba firma la actualizarea listei de programe, rusine!
  Nu ii intereseaza decat de firma lor, noi suntem devina ca mai stam la acesti cablisti, imi reziliez abonamentul si trec la orange!

 2. Ceva se întâmplă cu eurosport 1 hd pentru ca acum e varianta internaționala cu pista audio in romana, engleza si maghiara. Pe digionline e premier league pe eurosport 1hd.Oare de asta or fii bagat eurosport 1hd pe digionline?

   • De ce sa umblii la eurosport. S-a făcut cu un motiv odata ce pe digionline e meciul transmis in Hd. Nu cred ca faci teste sa înlocuiești varianta românească. Se puteau face teste si asa fara a înlocui varianta românească. Acum are 3 piste audio.

    • Toate testele acestea sunt pentru frecvente nu au treaba cu posturile. Posturile vor reveni in scurt timp cum au fost doar cu mici modificari la unele din variante de posturi..

 3. Cu alte cuvinte, posturile de pe lista Must-carry pot să intre în vara asta.La amânări și teste de canale sunt campioni absoluți.M-aș bucura să mă înșel, dar mă tem că până la vară nu o să intre posturi;

 4. De duminică , aplicația Orange TV GO are un nou aspect .

  De câteva zile , programul MTV Europe are o nouă siglă , aceasta fiind la fel ca cea veche ,diferența fiind că acum este galbenă , în loc de gri .

  Iar Posturile AMC și Film Cafe nu mai au sigle transparente de ceva timp.

 5. Gorila toată lumea știe ce întra la Digi și ziua numai tu este pe lângă subiect.. Ne pare rău.. Păcat de acest site este foarte bun ca colaborează cu cineva ca tine care ghicește în cădea. Scuze domnului Robert dar dacă doriți băieți informați va aștept la discuții.am surse și băieți în tara

  • Ai inceput sa aberezi grav, nu te supara ca ti-o spun.
   Intrebi de 10 ori ce intra si dupa spui ca tu stii, ca ai surse, ca toata lumea stie. Daca stie toata lumea, de ce mai intrebi ce intra?
   Iei o pauza cu comentariile, am observat ca la tine este necesar sa iei pauze altfel te enervezi si incepi sa scrii aberatii.

  • Nu știu cine își mai aduce aminte, dar anul trecut când a intrat lista must-carry până la ultimul program, trecuse de ceva timp termenul limită.
   Pe ei nu îi poate sancționa nimeni se pare, ei fac doar ce vor, cum vor și când vor.
   Nu e vina băieților de la tehnic, ei doar execută ce li se comandă.
   Cu Digi trebuie să ai răbdare, foarte multă răbdare. Ăștia sunt și se pare că nimic și nimeni nu îi poate schimba din păcate.

 6. Azi sau mâine, Metropola TV va intra la nivel național în grila RCS&RDS.

  Digi Sport 3 SD a fost mutat lângă categoria Radio deoarece se va modifica întreaga grilă de programe de către noul departament.

 7. Să vă spun eu ce se întâmplă cu RDS-ul:

  -toate aceste schimbări au loc în grilă deoarece se va modifica toată grila digitală de către noul departament. Acest departament este unul nou care se ocupă acum de TV.

  -vor mai tăia din analogic ca să le mute pe digital: cum au făcut cu Speranța TV, Etno TV, etc.

  Iar de miercuri vor fi intrări noi pe cablu. Surse: tehnic RCS&RDS și Metropola TV.

 8. Anonim Digi va introduce posturile din must carry toate în SD siPro Cinema HD, Po Gold HD.. Atât. Nimic altceva… Și asta poate vineri 26 feb după ora 15:00…nu mai visați altceva. O zi buna

 9. Mi se pare exagerat atâtea canale fără semnal sau mutate sau schimbarea denumirilor. Nu sunt în stare să schimbe denumirea din LookPlus în Look Sport + (de 4 luni). Ce naiba fac ? Băga un canal 8K ?

  Pentru Party Mix HD, Mooz Dance HD, Tradițional TV, Emi TV, Cinetube, 24 Mix Teleshop le trebuie DOAR o frecvență nouă activă.

  Iar pentru Pro Gold HD, Pro Cinema HD, Look Sport HD și Look Sport 2 HD le mai trebuiesc încă o frecvență activă.

  Metropola TV poate intra pe frecvența cu Prima TV HD și au terminat tot bâlciul. Ce este așa de greu ? În ritmul ăsta, RDS-ul o să rămână rău în urmă. Să nu mai zic de Comedy Central HD, Filmcafé HD, TV Paprika HD, TNT HD și TLC HD care și acestea lipsesc din grilă.

  • Vor sa schimbe QA acela de la mai multe frecvente pentru a putea introduce mai multe canale dea lungul timpului si sa nu mai fie nevoiti sa tot activeze frecvente. Si da o parte din surprize sunt cele enumerate de tine. Mast carry si posturile Pro HD.

 10. pe mine ma intereseaza daca stiti si de alte posturi domnule Gorila eu de astea stiu..data eu stiu 26 februarie sau mai tarziu..probleme tehnice..asta va fi motivul catre CNA daca nu le introduc vineri 26 februarie..rog raspuns dacastiti si de alte posturi si mai ales data de intrare la DIGI

 11. la DIGI vor intra posturile din must carry cu indulgenta vineri 26 februarie si posibil Pro Cinema Hd si Pro Gold HD dar astea nu sunt surprize domnule Gorila sau pt dvs sunt ?? este ceva normal in 2021..si asa toata lista must carry intra in SD la dIGI avand in vedere ca multe posturi din noua lista must carry emit HD si unul chiar 4 k (A7 TV HD, EMI Tv HD, Metropola TV HD, Party Mix tv si HD SI 4 K)..am sau nu dreptate domnule Gorila ??

  • Eu ce v-am zis ca dvs ati spus ca este ceva normal cand am zis ce intra. In ianuarie ati zis ca sunt nu stiu cum ,cei de la digi ca nu au bagat pro cinema hd. Insa eu nu asi da nici un cent pentru posturile pro pentru ca nu merita.

  • Domnule Corneliu va spun doar atat, nu s-au eliberat 3 frecvente de pe analog degeaba. Am spus care sunt acele surprize iar dvs ati spus ca sunt normale si ca nu sunt surpriza. Adica must carry , cateva HD-uri si posibil un 4K.

 12. Am sunat Gorila au auzit cei de la Vodafone de must carry au confirmat Metropola TV miercuri și restul posturilor pana pe 1 martie Vodafone.. Gorila unde este surpriza la Digi?? Ca dorm asta știam.. Vrei posturi HD la Digi domnule Gorila asa ziceai zikele trecute surprize plăcute.. Uite îți dau eu una doar lista must carry întârziată mult după 1 martie sau poate pe 26 feb dar ATAT

 13. Pentru abonații Digi TV va spun ca la Call Center preiau sugestii pt lista must carry.. Cu asta am spus tot.. Cei di n Call Center sunt cei mai nepregătiți angajați din orice domeniu de call center.. Sa preiei sugestii la ceva ce ești obligat sa introduci în grila. Asa au ajuns locul 1 cu angajați de mana a doua, nepregătiți.. Ne culcaministiti Digi doarme pt voi.. Nu întra nimic la Digi. Dacă doriți sa le oferiți sugestiiin call center primesc cu drag.. Doamne cata prostie la ei

 14. Nimic la Digi nu ii interesează lista must carry întra dar cu întârzieri ceva îmi spune ca nu întra nimic pana după data de 1 martie.. Asa este când ești locul 1 nu teintereseaza de nimic.. Încă o data domnul Gorila nu a avut dreptate, nici eu.. Eu speram măcar Metropola TV dar nimic.. Domnule Gorila ce părere aveți de teapa de la Digi??

  • Ce țeapă? A transmis vreun comunicat cei de la DIGI prin care spuneau că astăzi vor intra canalele din lista Must-Carry? NU! Altceva mai bun nu aveți de făcut, decât să faceți spam pe aici toată ziua.

 15. O să vedeți că la Digi,se anunță o nouă amânare.Dacă astea must-carry, le introduc cu întârziere, ce să mai zicem de Animal Planet SD și HD,TLC HD,ID sau C&I!

 16. Domnule Gorila Metropola TV a anunțat cu sule și trambite ca azi întra la toți operatorii dacă nu ma înșel în comunicatul de presa prima companie era RCS&RDS. Ce se întâmplă? Va spun eu nu ii interesează lista must carry vor baga ultimii cu siguranță după 1 martie și vor da vina pe probleme tehnice.. Nu întra nimic nu numai azi nici mâine și șanse f mici vineri nu??

 17. Dacă au primit comunicat cei de la Metropola TV, RDS avea această obligație să le introducă. Cel puțin Metropola TV la nivel național. Dar chiar este bătaie de joc din partea lor. Transpiră dacă le introduc și ei acum ? Ei trebuiau să fie rețeaua exemplu, având în vedere că au peste 5 milioane de abonați.

  Nu au făcut nimic până la ora această, nici măcar pe Metropola TV nu l-au mutat pe 530 MHz. Dacă până la ora 17 nu fac nimic ne ducem la culcare.😕