My Netflix: o noua optiune
In acest material vom detalia noutatile pe care le-au pregatit aplicatiile online de streaming si TV pentru abonatii lor.

Sweet TV continua sa isi imbogateasca grila de programe. Pe data de 15 iulie, Sweet TV a introdus in exclusivitate postul TV Looloo Kids HD, fratele mai mic al postului Tralala TV. Looloo Kids HD difuzeaza clipuri muzicale animate in limba engleza. Looloo Kids HD este varianta internationala a postului Tralala TV.

Conform reprezentantilor Looloo Kids, acest post ar urma sa emita pe teritoriul Romaniei, Poloniei, Turciei si Ungariei. Compania Tralala Studios a cerut si primit licenta pentru Looloo Kids in noiembrie 2022 iar in aprilie 2023, Consiliul National al Audiovizualului a autorizat inceperea emisiei postului.

Conform legislatiei audiovizuale schimbate si autorizate anul trecut, Looloo Kids ar putea intra gratuit in grilele tuturor operatorilor de cablu TV, iptv si dth din Romania timp de 12 luni cu conditia ca operatorii sa aiba loc in grilele lor. Dupa cele 12 luni, reprezentantii postului vor trebui sa incheie un contract cu operatorii pentru a ramane in grilele acestora. Pana la momentul publicarii acestui articol, niciun operator important nu s-a aratat interesat sa introduca Looloo Kids in grila.

Platforma de streaming Prima Play a introdus in oferta sa posturi TV noi dar a si reintrodus alte canale care au fost in trecut in oferta si care iesisera ulterior. Posturile care au intrat pe Prima Play sunt canale care apartin companiei Clever Media, este vorba de Prima Sport PPV 3 (se vede pe Prima Play si Vodafone TV), Prima Comedy (se vede doar pe Prima Play si Digi TV cablu) si au reintrat canalele Profit News (se vede la toti operatorii de cablu si iptv) si Agro TV. Atat platforma de streaming Prima Play cat si posturile de mai sus apartin grupului Clever Media.

My Netflix: o noua optiune

Netflix pune la dispozitia abonatilor sai o noua optiune numita My Netflix. Optiunea My Netflix este lansata momentan doar pe dispozitivele care folosesc sistem de operare iOS. Optiunea My Netflix va fi disponibila si pe dispozitivele care folosesc Android TV la inceputul lunii august.

Pe My Netflix poti continua vizionarea de filme si seriale lasate neterminate pe profilul personal, continutul descarcat, notificarile sau titlurile adaugate in lista personala. Reprezentantii Netflix au declarat ca au creat My Netflix pentru ca utilizatorul sa poata gasi mai usor continutul ales de el fara a mai fi nevoie sa umble prin aplicatia Netflix pentru a ajunge la continutul personalizat.

Pana la lansarea optiuni My Netflix, utilizatorii treceau pe langa mai multe optiuni pana sa ajunga la comtinutul personalizat (continuare vizionare pe profilul x), spre exemplu trebuia sa se treaca de categoriile: Top 10 filme, Top 10 seriale, Exclusiv pe Netflix si alte optiuni pana sa ajungi la continutul personalizat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.