4iG cumpara integral participatia RCS & RDS din Ungaria.
RCS & RDS si 4iG (una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din Ungaria) au incheiat un parteneriat pentru achizitia integrala a companiei Digi Ungaria si a filialelor I TV si Invitel.

Anuntul a fost facut de catre Digi Communications N.V. iar achizitia ar putea fi finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie a acestui an. Tranzactia ar fi finalizata in urma incheierii procesului de due-diligence si doar daca autoritatea de concurenta isi va da acordul.

Tranzactia are ca scop achizitia de catre 4iG a grupului Digi Távközlési Szolgáltató si a filialelor I TV si Invitel. Informatia este disponibila public pe siteul BVB.

Stim deja ca Digi este o companie foarte mare. In Ungaria are o vechime de 23 de ani, unde ofera servicii de televiziune prin cablu, DTH, servicii mobile, internet fix si mobil, telefonie fixa si mobila.

4iG cumpara integral participatia RCS & RDS din Ungaria.
Compania Digi Ungaria este detinuta de catre consortiul romanesc RCS & RDS si are in prezent un numar de 1.1 milioane de abonati la nivel national (in Ungaria), inregistrand in 2020 venituri de aproximativ 200 de milioane de euro. Ea a fost infiintata pe 01-iulie 1994 sub denumirea de EPA-HCS Ltd, reusind sa achizitioneze companii mai mici pentru a-si mari portofoliul. EPA-HCS primea numele de Digi abia in anul 2006.

Compania RCS & RDS activeaza in prezent in Romania, Italia, Spania si Ungaria cu servicii de televiziune prin satelit (DTH), internet fix, servicii de telefonie mobila, televiziune prin cablu si internet mobil.

In Romania Digi cauta sa se extinda. Pe data de 28 iulie 2020, compania RCS & RDS a cumparat oficial Akta (o companie locala ce oferea servicii de televiziune si internet fix si mobil).

Mai multe informatii privind aceasta tranzactie vom posta in viitor pe acest site. Voi ce parere aveti despre aceasta achzitie? Credeti ca se va finaliza cu succes? Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Se duce pe brazdă și digi ungaria. Dacă o fi achiziția la fel de nașpa cum a fost la noi cu telekomul când au luat cosmoteul și romtelecom se duc le brazdă și ăia