Ce programe TV nu dorim in grilele operatorilor de televiziune?

Deoarece pe articolele operatorilor de televiziune Digi (RCS – RDS), UPC, Telekom, Orange si Akta sunt din ce in ce mai multe persoane care isi exprima dorintele privind ce posturi nu sunt dorite in grilele TV, aici vom putea discuta despre programele pe care nu le dorim in grila si din ce motiv.

Fie ca este vorba de canale TV destinate unor minoritati din tara si care pentru noi nu sunt relevante (programe maghiare, turcesti, indiene, italiene, franceze sau germane), programe tv care starnesc anumite nemultumiri in randul abonatilor (Antena 1, Antena 3, Antena Stars) sau programe de o calitate mai slaba, aici putem discuta orice privind aceste canale nedorite.

Pana in prezent au fost persoane care si-au exprimat dorinta de a nu avea in grila de programe canale tv maghiare si programe tv precum 6 TV sau eStrada TV, in ceea ce priveste aceste doua posturi TV din urma, nu sunt introduse la nivel national in grilele operatorilor, ci doar in anumite grile si doar in anumite zone.

Discutiile nu se vor limita la grila unui anumit operator din tara si putem comenta despre orice program din grila oricarui operator care ofera servicii de televiziune (Digi, UPC, Telekom, Orange, Akta, NextGen, Focus Sat, FreeSat sau alti operatori regionali/locali).

Voi incepe eu prin a-mi exprima dorinta de a nu avea in grila de programe Digi pe cablu digital programul 6TV. Consider 6TV un program cu continut foarte slab, teorii ale conspiratiei, OZN-uri si alte aberatii.

Am publicat acest material pentru a putea discuta in mod liber despre orice program pe care nu il dorim in grila de programe a operatorului la care suntem abonati datorita comentariilor recente care faceau referire la programe nedorite in grila. In plus, tot aici vom putea discuta despre programele pe care le dorim in grila TV.

Foarte important! Desi discutiile in contradictoriu in care sunt aduse argumente sunt binevenite, nu sunt permise atacurile la persoana de niciun fel, mai ales insultele, mentionez din start acest lucru pentru a nu degenera conversatiile pe acest subiect. Parerea fiecaruia trebuie respectata.

Avand in vedere lucrurile mentionate mai sus, voi ce programe nu doriti in grila si din ce motiv?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

62 COMENTARII

  1. La Digi trebuie să scoate aceste posturi (la care eu nu mă uit):
    Duck TV
    CGTN
    DW Deutsch
    Duna TV (doar în zonele fără etnici maghiari)
    La Digi trebuie să bage aceste posturi:
    Rai 2 (doar în zonele fără etnici maghiari)
    Euronews
    TVE
    ProSieben
    24 Horas
    Pro Cinema HD
    Pro Gold HD
    Motorvision TV
    CNBC
    France 24
    France 3
    Balkanika

  2. Sa scoată antenele, duck tv, taraf tv, MTV europe, Kiss TV, Magic TV!
    Sa le înlocuiască cu ZDF-urile, Baby TV, restul posturilor de la Stingray, restul posturilor de la SPI international, posturile Sky, MyZen 4K, Love Nature 4K, Musem 4K, WOW 4K, Mooz 4K, 4K Heritage, Nasa TV 4K, Party Mix 4K, posturile de la DIGI RCS-RDS, AMS HD și Travel Mix 4K!

  3. La Digi trebuie să scoată (Nu mă Uit la aceste posturi):
    -Disney Channel
    -Disney Junior
    -Realitatea PLUS
    -The Fishing & Hunting Channel
    La Digi trebuie să bage:
    -Animal Planet SD
    -Animal Planet HD
    -TNT HD
    -Cartoon Network HD
    -Boomerang HD
    -Investigation Discovery
    -Investigation Discovery HD
    -Crime & Investigation
    -Mooz Dance
    -Mooz Dance HD
    -Sport Extra
    -Sport Extra HD
    -Discovery Science
    -Discovery Science HD

  4. Kanald SD și HD, toate posturile antena SD și HD, duck tv, national TV, national 24 plus, cartoon network, boomerang, kiss TV și taraf TV trebuie sa fie eliminate din toate grilele de programe ale toți operatorilor TV

  5. buna ziua ,daca domnului care nu ii place TV 6 ii pot recomanda sa-si foloseasca telecomanda ptr a schimba postul. Eu persona ldoresc sa ascult in continuare emisiunea d-lui General Strainu care imi place f mult. Sper sa reluati redarea emisiunilor postului 6TV. cu stima,MC

  6. Nu ma uit:
    Kanal D
    ROMANIA TV
    TLC
    Maghiare (toate)
    Pro X
    Happy Channel
    TV Sud Est
    Disney Channel
    Antena 3
    Antena Stars
    Inedit Tv
    Etno
    Arabe (toate)
    Speranta TV
    Valea Prahovei TV
    Telestar1
    B1
    ZU TV
    Etc
    Cele mai bune care le doresc la digi:
    CNN
    Vox Germania
    Trinitas TV
    Pro TV
    Pro 2
    Pro Cinema
    Pro Gold
    Digi (toate)
    Pro7
    Rtl Deutschland
    Super RTL
    France 24
    Rtl 2 Germania
    Cinemaraton
    Realitatea Plus
    AMC
    Disney Junior
    Nicktoons
    Rai 1
    Rai 2
    Rai 3
    Mediaset italia
    Kabel eins
    Balkanikia
    Taraf tv
    TV Paprika
    TVR (toate)
    Animal Planet
    HGTV
    MTV Hits
    Pro TV Internațional
    Etc

  7. taraf si etno, cele de muzica populara. pacat ca nu avem programe nemtesti gen pro7, rtl 2, sat 1, vox. chiar nu se poate face nimic, pentru a le prinde? cu ele am crescut sunt foarte calitative.

    • Este un articol publicat separat privind programele despre care am primit informatii ca ar urma sa intre in grila Digi insa nu avem informatii privind un termen estimativ, programe precum Discovery HD, Animal Planet, TVR1 HD, TVR2HD.

  8. Nu ma uit:
    Național 24
    TV Sud-Est
    religioase (toate)
    eStrada
    Telestar
    6TV
    Bollywood (toate)
    Medika TV
    etno
    Favorit
    Medgidia
    Alpha
    Taraf
    Inedit

    Ce as vrea sa vad in grila Digi ar fi:
    Euronews, TVE, TF1,
    Italia 1 Canale5, Rete4, Mediaset extra (au facut istorie aceste canale italienesti in Romania-ar trebui reintroduse chiar dc cu plata in plus la abon, eu unul as plati pt ele),
    Sat 1, Ard, DW,
    cateva canale americane: NBC, FOX, ABC, CBC, CNBC,Bloomberg
    si altele europene DW, France 24, Skynews, Canal+ ceva,
    muzica: VH1 Classic, MTV Europa, MTV hits,rocks,dance, (le au cei de la UPC in grila)
    Discovery showcase, Science.

    Ar trebui un pachet cu programe premium de calitate si cine vrea sa vada programe f bune sa plateasca ceva in plus 🙂

    • Si eu as fi de acord cu pachete suplimentare pentru programe franceze, italiene, chiar si americane, posturile pe care le-ai enumerat sunt calitative si cu siguranta sunt dorite si de alte persoane (cel putin programele din Italia ne-au mai fost comunicate si de alti abonati Digi ca se doresc in grila).
      Insa, dupa cum observi, intra destul de greu programe noi in grila Digi, mai ales programe de calitate.
      Inca mai asteptam sa vedem ce fac cu posturile Discovery in perioada urmatoare.

  9. Cu excepția regulilor de circulație, am oroare de cuvintele „interzis“ și „obligatoriu“. Nu de alta, dar au murit oameni pentru ca aceste cuvinte să fie cât mai rar întâlnite. Așa că voi înșira canalele TV la care nu mă uit niciodată:
    Pro (toate)
    Antena (toate)
    Prima
    Național (toate)
    Kanal D
    România TV
    TV Sud-Est
    NTV Neptun
    Religioase (toate)
    eStrada
    Telestar
    6TV
    Profit.ro
    Bollywood (toate)
    Nașul
    DTX
    Medika TV
    TLC
    Fashion
    Happy
    MTV România
    Taraf
    Inedit
    Cred că ar trebui titrate în limba română canalele maghiare (cel puțin filmele și documentarele). De asemenea, în must carry ar trebui introduse canalele (publice) naționale ale tuturor celor 27 de țări din UE plus cele din UK, chiar și după Brexit.

    • Interesanta ideea cu introducerea programelor publice din tarile UE. Evident ca nu ar fi posibil sa le introduca pe toate insa ar fi interesant sa vedem macar un program de stiri sau generalist din fiecare tara.

  10. Multi telespectatori urmaresc programele televiziunii 6TV. Nu se difuzeaza politica si au multe emisiuni interesante. Nu dorim scoaterea din grila de programe a acestui post, 6TV. Ne-am abonat la RCS-RDS Special pentru ca emit 6TV in timp ce alte Societati de cablu nu emit si acest post.

  11. Nu as interzice programele minoritatilor, dar as reduce numarul la 2 maxim 3/minoritate si bineinteles cele ale vecinilor sa fie regionalizate. Sunt din Dobrogea, de ce imi bagi in grila Duna?!
    La fel as vrea reducerea la 1 a programelor religioase si de muzica populara.

    Ce nu as mai vrea sa vad in grila sunt: Antena Stars, E! Enterteinment, Taraf, Bollywood, bineinteles ca si ceilalti useri Antena 3 si Romania TV.

    Robert, tot ai mentionat programul 6TV, eu mai trec din cand in cand pe la canalul lor de YT doar pentru subiectele de politica externa sau legat de armata. Dar in niciun caz nu as vrea ca un astfel program sa intra in grila Digi. Imi este de ajuns portia de teorii ale conspiratiei din partea a doua programe (A3, RTV). Cine tine mortis sa-i urmareasca o pot face pe canalul de YT.

    Ce mi-ar placea sa vad in grila Digi ar fi: Euronews, NHK World(continutul mi se pare foarte bun), Arirang, DW, France 24 (din pacate este doar in aplicatia DigiOnline), AlJazeera, VH1 Classic, Mezzo Live si abia astept intrarea in grila a programelor Discovery, mai ales Science.

    • Si eu mi-as dori programele Discovery in grila Digi, tot abonat Digi sunt si eu. De acord in ceea ce priveste programele minoritatilor, la fel si despre 6 TV, este un program foarte slab.
      Vedem luni ce se intampla cu programele Discovery daca intra cateva din ele in grila Digi.

      • Nu vad nimic in neregula sa fie si posturi straine in grila de programe. Pana la urma daca s-ar fi mers pe principiul „vrei posturi din tara x, du-te in tara x” atunci nu am avea in grila jumatate din posturi inclusiv HBO, Cinemax, BBC, etc. Pana la urma nici posturile acestea nu sunt romanesti, nu?
        Asa cum nu sunt nici cele cu specific maghiar si multe altele.

      • Domnula Dan, Antena Stars este un program tabloid, ceea ce nu este ce imi place, la fel ca si emisiunile din acelasi gen de la programele generaliste.
        Cat despre filmele romanesti vechi, nu vreau ca acum toate programele generaliste le difuzeze, este de ajuns 1-2 programe. Uite ca si Digi24 a inceput sa difuzeze.

        In ceea ce priveste France24, poate nu stiai, este un program de stiri international, la noi in varianta in limba engleza. Imi pare rau pentru tine ca ai o asemenea parere „Daca vrei France24, du-te in Franta!”.

  12. Eu personal as desfiinta lista must carry si as da mana libera societatilor de cablu. Asa ar disparea starvuri ca estrada, tv Neptun care si asa sunt in insolventa.

    • Mai sunt si alte programe interesante in afara de cele de documentare, oricum pentru televiziunea prin cablu trebuie sa fie inclus un numar de programe din grila must carry.

  13. Antenele. Clar antenele.
    Motive:
    -Sunt pro PSD (cred ca e suficient);
    -Toate emisiunile si programele lor sunt cretine si de prost gust (facute de cocalari si pitipoance cu cocalari si pitipoance);
    -Se promoveaza prostia;
    -Spala creiere;

    • Si eu sunt de acord ca Antenele sunt slabe si promoveaza incultura insa dupa cum s-a vazut cand au iesit din grila Digi DTH, sunt cateva dintre cele mai dorite programe in grila, deci solutia nu este scoaterea programelor.
      Din pacate, asta se cere.