IMDB TV va fi disponibil gratuit in Europa

Platforma de streaming online IMDB TV va fi disponibila si in Europa, anuntul venind la doar cateva luni de la lansarea platformei (denumita la acel moment, in ianuarie 2019, IMDB Freedive).

IMDB TV va fi gratuita inclusiv in Europa, asa cum este in momentul acesta si in SUA, insa va fi sustinuta de reclame. IMDB TV este o platforma video-streaming care ofera mii de filme si seriale premium. Redenumirea IMDB Freedive in IMDB TV a fost realizata la scurt timp dupa lansarea platformei.

IMDB TV ofera in prezent o varietate de continut media premium de diferite genuri continut de comedie, drama, thriller, sci-fi, horror, seriale cunoscute precum Fringe, Kitchen Nightmares, The Bachelor, Quantum Leap si filme precum Donnie Darko, Drive, A knight’s tale. Personal, cateva filme bune disponibile pe IMDB TV sunt: Seven, Donnie Darko, Zookeeper, Blade Runner.

Momentan, platforma IMDB TV nu functioneaza din Romania, daca accesam IMDB TV primim urmatoarea eroare: „IMDb TV is only available to customers in the U.S. at this time”. De asemenea, nu putem fenta platforma IMDB TV utilizand un VPN/Proxy penru a ne conecta printr-un server din SUA, cand am incercat acest lucru mesajul primit la redarea continutului fiind „Your device is connected to the Internet using an HTTP proxy or a Virtual Private Network (VPN) connection. Please close or disable any proxy programs or VPN connections and try again.”. Deci, pentru a putea accesa platforma IMDB TV trebuie sa asteptam lansarea in Europa.

IMDB TV va fi disponibil gratuit in Europa

IMDB, cea mai mare baza de date din domeniul cinematografiei din lume este o modalitate puternica de promovare/informare in mediul online a tot ce tine de filme si seriale. Oricand dorim sa aflam informatii despre un film, un serial sau un actor, putem afla informatii si pareri de pe IMDB.

De asemenea, IMDB TV intentioneaza triplarea continutului oferit utilizatorilor in SUA in perioada urmatoare, alaturi de lansarea platformei in Europa. Structura IMDB TV este asemanatoare Netflix, avand continut online structurat pe categorii. Navigarea se face usor si totul pare sa functioneze cum trebuie, un lucru de apreciat pentru o platforma gratuita.

Voi ce parere aveti despre lansarea IMDB TV in Europa? Credeti ca va avea succes, in special in Romania datorita faptului ca este gratuit?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. va avea sigur imdb este una din cele mai mare platforme din lume iar faptul ca va avea varianta gratuita nu poate fi decat un castig pentru Europa