6TV se inchide zilele urmatoare
Televiziunea generalista 6TV se va inchide zilele urmatoare conform deciziei CNA luate in cursul sedintei de astazi. Decizia nu este una uzuala, in majoritatea cazurilor licentele fiind prelungite, daca nu exista probleme grave.

Motivul invocat de reprezentantii CNA pentru neprelungirea licentei 6TV este continutul postului TV, reclame la vindecari miraculoase, reclame nemarcate la medicamente sau emisiuni cu tarot. In timpul sedintei CNA (transmise live pe YouTube), Monica Gubernat, presedinte CNA, a acuzat reprezentantul postului 6TV (Olga Croitoru) ca au oferit minciuni spunand ca este o emisiune de pilates, de fapt continutul fiind total diferit.

Reprezentantii 6TV (Olga Croitoru si Florin Cornel Croitoru) au mentionat ca nu exista emisiuni de tarot pe 6TV, aceasta afirmatie fiind falsa, dupa cum au demonstrat reprezentantii CNA. Dorina Rusu (CNA) a mentionat de asemenea ca, avand audienta mica nu inseamna ca se poate difuza orice.

Decizia prin care a fost refuzata prelungirea licentei 6TV a fost aprobata in unanimitate de voturi.
6TV se inchide zilele urmatoare

6TV va putea emite in continuare pana pe 19 mai, data la care expira licenta audiovizuala. 6TV este o televiziune generalista care a primit licenta in ianuarie 2011, avand ca target persoane atat din mediul urban cat si din mediul rural. Canalul este disponibil live si online, gratuit pe site-ul oficial new.6tv.ro. Reprezentantii 6TV sustin ca televiziunea este despre spiritualitate, dezvoltare si misterele sanatatii.

6TV difuzeaza emisiuni precum Meditatia saptamanii, O minte sanatoasa intr-un corp sanatos, Astre si destin, Bursa de sanatate, Cerasela Show, Orasul tau, Ziua Z, Trezeste-te Gheorghe trezeste-te Ioane, Omul intre cer si pamant, Realitatea juridica, Tainele intelepciunii, Profesionisti in devenire, Dimensiuni spirituale, Lifestyle cu Anamaria, Direct cu Roberto Grosa, Omul… o poveste, Intre spatiu si timp, Valori Euroatlantice, Ceasul astrologic, Cronica spiritului, Turism spiritualitate autocunoastere, Faraonii, Case de vis, Puterile secrete, etc.

6TV este la nivel national doar in retelele NextGen si iNES, in alte retele de cablu se poate vedea doar in unele zone. Spre exemplu, in reteaua Digi (RCS & RDS) se poate vedea doar in Bucuresti/Ilfov.

Update 20.05.2020: 6TV a incetat emisia astazi;

Update 26.07.2020: 6TV nu mai este disponibil live nici online insa emisiunile se pot viziona in continuare pe canalul Youtube 6tv;

Update 24.08.2020: Site-ul 6tv.ro nu mai functioneaza;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

95 COMENTARII

  1. Domnilor de la asa zisa institutie cna de doi lei, pe astia ii inchideti rogumite pt reclame mincinoase ca aveau si ei o reclama acolo pe toata durata emisiunii, iar pe cei care fac reclama la medicamente din 15 in 15 minute fara indicatiile medicului nu-i inchideti. Pai cum puteti accepta sa ne bombardeze cu reclame din 15 in 15 minute fara voia noastra, nu platim abonamente tv, ca sa vad reclamele voastre obligat pe banii mei, asta nu vreti? ce protejati voi de fapt pe banii nostri si sa nu-mi veniti cu legi facute cu dedicatie deoarece nu sunteti pusi sa aparati niste firme pt care acceptati reclamele lor sa fie transmise din 15 in 15 minute cu durata tot de 15 minute. Doar nu vreti sa cred ca nu sunteti complici la mascarada?

  2. Daca tot s-au apucat distinsii sa faca ordine poate o sa interziceti si reclamele la tot felul de asa zise leacuri mascate sub forma de suplimente alimentare total ineficiente (gen celadrin, centura magnetica, etc, etc) pe care pensionarii cu boli reale si dureri atroce le cumpara crezand ca sunt leacuri minune. Eu ma mir ca nimeni nu vede aceasta specula ordinara care se desfasoara de zeci de ani!

  3. sa VA FIE RUSINE CNA, VAQ SCRIU DIN cANADA, MA UITAM CU MULTA PLACERE LA TV6,
    CREDEAM CA ACUM ESTE LIBER SA VEDEM CE VREM, SA FACEM LUCRURI BUNE, DAR TOT
    CEAUSESCU A RAMAS LA PUTERE RUSINE SA VA FIE SINTETI NISTE NEMERNICI

  4. Pe mine nu ma surprinde faptul ca 6Tv a fost inchis la Ordin al Cenzurii ci faptul ca a i s-a permis sa functioneze si atit cit a functionat . Motivul inchideri a fost sa i se inchida gura Generalului Emil Strainu . Ce aducea el la cunostiinta poporului era ceva ce Regimul Fascist actual nu doreste ca lumea sa stie .

    • Odata ce 6 tv facea reclama ascunsa la anumite leacuri fara sa scrie pe ecran acel p sau teleshoping , si au fost atentionati de cna insa ei nu au luat in seama atunci isi merita soarta.

    • 6 TV a fost inchis pentru altceva, pentru publicitate mascata in repetate randuri fara a pune pe ecran acel P . Erau invitati in emisiuni asa zisii vindecatori care isi prezentau asa zise medicamente miraculoase.

  5. Guvernul Romaniei trebuie sa faca dreptate si sa inlature aceasta masura samavolnica de interzicere a postului 6tv .Nu va lasati apelati la guvernul Romaniei Domnule general Strainu.
    Suntem gata la o demonstratie de protest.

    • Acasă Gold HD se aude,
      Logic pentru o televiziune de stat, pe cablu la fel va fi transmis liber probabil va fi si in format analogic ca digital DVB-C asta e de inteles, intrebarea este cum va fi transmis pe satelit? Eu cred ca va fi la liber ca si TVR International SIiuyx, Ar fi ironic sa il codeze ca si Antena 3. La TVR Cultural este de inteles daca il va coda. Eu am scris parerea mea.
      348

  6. Acest CNA sluga psd-ului ,trebuia de mult sa dispara ,salarii mari bani luati degeaba ,o institutie de trantori slugarnici ai psd.
    ii intreb ,ce logica au in capul lor cand aproba postul Canal D ,un post in slujba Turciei care prezinta sultanii turci care au macelarit popoarele Europei de sud-est ,drept eroi.
    Ce misiune are acest post in Romania ,decat de a prezenta emisiuni contra poporului roman,si in favoarea Turciei.
    Mai avem noi demnitate nationala cu asemenea functionari platiti de statul roman,si care militeaza contra poporului roman?Sa va fie rusine ,dar nu e cazul cu voi.!!!

  7. REGRET MULT CA S A ADOPTAT SI IN UNANIMITATE INCHIDEREA POSTULUI TV6.EMISIUNILE PENTRU SANATATE VIZIONATE IN ANII 2013,2014,2015 PANA IN PREZENT ,AU AVUT EFECT MAXIM -AM TRAVERSAT UN EPISOD DE DEPRESIE SEVERA- AM REDOBANDIT INCREDEREA IN MINE ETC…DACA A DERANJAT ATAT DE TARE O EMISIUNE,NU ERA NORMAL ELIMINAREA EI- NU A TOT? PACAT – CNA-UL DORESTE SA NE UITAM TOTI DOAR LA „VEDETELE ” GEN vulpita si ……
    alte asemenea ? NU TOATA POPULATIA VREA CIRC FARA BANI. VA SPUN CU MULTA SUPARARE SI INDIGNARE.VA ADRESEZ RUGAMINTEA SA REANALIZATI SI SA GASITI SOLUTIA REDESCHIDERII- VA MULTUMESC MULT.

  8. Ce rau imi pare urmaream Teoria Conspirației si Puterile Secrete in fiecare săptămână. Chiar nu-și va mai relua emisia ? Decizia e definitivă?

  9. Nu ai ce sa faci….Vulpita,Clejani,A lui Bote,,,,si restul panaramelor si CNA doarme linistit ardei pe fraieri care nu face circ pe tv.Cultura.ce zic de cuktura ca astia zic ca este vorba de cultura de pe cimp.Ne meritam soarta

  10. Ce are CNA cu un post de televiziune atit de interesant le a stat in coasta a supărat vreunui cu bani . Numai la România se poate asa ceva,unii din cei mai inteligenti oameni din România erau mereu invitați la emisiuni care erau deosebit de interesante.Banditi cna ul asta.

  11. O tv. BUNA cu mult emisiuni intrsant,car a dranjat ” VALORILR NOASTRE „,in rest ma alatur celor scrise de Rozaura si Viorica.RUSINEEEEE!!!!

  12. Nici nu ma mir , era de asteptat sa se intample asa. Tot ce este frumos si bun , trebuie sa dispara. Tot ce ajuta la dezvoltarea constiintei de sine trebuie daramat, trebie inlaturat cu desavarsire.Era unul din singurele posturi romanesti care ma interesa… in rest… doar mahala, nesimtire … prost gust… dame cu silicoane…. ceva stiri mai mergeau si la alte posturi doar atat.Reclamele despre care tot atat se discuta sant pe toate posturile , unele mai minciunoase ca altele, doar ca probabil alte posturi fiind posturi de mahala si castigand audienta ..vorba aceea noua ne place barfa, mahalaua si cearta( santem predestinati pentru asta) puteau sa plateasca diverse taxe mai mult sau mai putin ascunse.Imi pare sincer rau , dar am convingerea ca binele isi va gasi calea in lumea aceasta atat de normal de anormala iar pana la urma cineva ,, de bine,,va prelua acest cumul de informatii , dintre care unele extrem de folositoare ajutand la difuzarea lor in continuare. Caci desi ne credem invincibili , fiecare dintre noi vom cersi pana la urma bunul cel mai de pret a vietii… sanatatea.Si multi dintre noi vom ramane cu mana intinsa si palmele goale…Informatii pretioase sant pe cale sa dispara.Deci v-as ruga pe toti cei care credeti ca acest post a reprezentat cat de cat ptr. dvs. sa va spuneti parerea .Deocamdata e singurul mod civilizat sa arati ca-ti pasa…

  13. Mi se pare totusi o masura extrema pentru un canal de televiziune care aducea informatii utile pentru cei interesati de domeniile pe care canalul le prezenta. Ar fi alte televiziuni care ar trebui sanctionate pentru abuzul de reclame false , de emisiuni sub limita bunului simt , de manipulare a populatiei , informatii false , exces de violenta si s** , etc. . Emisiunile de stiinta , cele de sanatate le-am considerat chiar foarte bune – cu informatii foarte utile . Sper din toata inima sa se revina asupra deciziei de inchidere a postului 6TV. Pana atunci ii mai vedem pe Youtube si Facebook – din pacate cu emisiunile vechi.

    • Sunt de acord ca sunt multe alte posturi de televiziune care ar trebui sanctionate cu amenzi serioase, cel putin in prima faza. Si nu ma refer la posturi locale ci la posturile de televiziune cu cea mai mare audienta din tara. Nu dau nume, ca sigur se gaseste cineva sa-mi sara in cap.
      Cat despre decizia CNA, personal nu cred ca se va reveni.

  14. Buna Ziua (29.05.2020 ora 05:42). Decizia de a inchide o „Televiziune” – care oricum nu era de nivel national – este luata totusi pe criterii subiective, in „conformitate” cu niste [articole de Legi]. Totul este discutabil, depinde cine este la putere. Daca s-a incalcat vreo norma anume, sunt de acord sa fie scoasa de pe rol „Emisiunea/Emisiunile” respective si nu o intreaga Televiziune. Nu este o cenzura, este insasi un indemn de a purta [ochelari de cal] doar pentru … la urma urmei, Televiziunile s-au desfiintat ele singure, de multa vreme. Minciuna si dezinformarea fiind la ordinea zilei pretutindeni. Exista inca [Emisiuni] bune, presarate pe ici pe colo, dar oamenii mai si mor, aceste BUNE disparind incetul cu incetul. Butonez, butonez, butonez … in zadar! Nici nu urmaream 6TV in integralitatea sa, erau totusi citeva emisiuni pe care le preluam ulterior de pe YouTube. Erau benefice emisiunile in care apareau Adrian Cranta, Gen. Dr. Emil Strainu, poate chiar si un preot Singurov, in rest nu ma prea interesa mai nimic (in special cele de [previziuni … astrologice], prezente activ in toate Televiziunile). Acum, daca s-ar vedea pe strazi extraterestrii, printre noi, acestia NU EXISTA, doar pentru simplul fapt ca noi toti am fost mintiti zeci de ani!! Iar Papa este o institutie a minciunii, care poate sa-mi arate si in viu un extraterestru … eu nu-l mai cred!!

    • Singurul lucru ce i-a deranjat pe cei de la CNA asa cum au declarat a fost minciuna reprezentantilor postului 6 tv. Au fost emisiuni unde veneau oameni cu diferite medicamente iar acea emisiune nu era incadrata corect (adica sa scrie inainte teleshopping sau acel P pe ecran). Iar la sedinta cand s-a decis sa nu mai prelungeasca licenta reprezentantii postului nu au recunoscut greseala iar consiliul le-a prezentat dovezi inregistrate din emisiuni si articole din anumite legi care nu au fost respectate. Aceasta a fost motivarea CNA-ului in legatura cu refuzul prelungirii licentei.

      • Ca la gradinita, cand Emil de 6 ani zice ca el n-a mancat ciocolata si i se pune oglinda in fata sa vada dovada. Nu ma mira atitudinea celor de la 6TV ci faptul ca sunt foarte multe persoane care ii apara.

  15. Si daca nu mai fac ei reclama la produse naturiste , o sa accept produsele chimice de la celelalte televiziuni? Nu. Defapt a deranjat ca aveam alte informatii decat la toate televiziunile, si cum informatia este o forta…ne-a taiat-o! Si-au zis ei (DNA) mai indobitociti-va cu politica, cu filmele de desene animate,crime, roboti si alte animale si astea repetate din trei in trei zile pe toate programele. oricum cine a urmarit 6tv are deja ochii deschisi !

  16. Nu le place celor de la CNA ca acest canal nu manipulează.deschide mintea multora și este destul de greu pe urma sa ne mai prosteasca ei asa usor.bine ca nu Închide Antena 1 care difuzează pe vulpiță și tot curvusagul din România…

  17. Dar ce doreste CNA posturi unde sa manipuleze pe toti oamenii, unde nu vezi altceva decat crime, accidente, certuri intre partide, minciuni, nimic bun.
    6TV o televiziune chiar pentru sufletul fiecarui om. Cei care au luat aceasta decizie, Dumnezeu si toate puterile ceresti le va arata calea si vor regreta.
    Chiar nu mai exista libertate, cu ce ia deranjat?

    • Ce inseamna libertate din punctul dvs de vedere? Libertatea de a face reclama mascata fara a indica (conform legii) ca emisiunea respectiva contine plasare de produse?

      • Tu traiesti cu impresia ca cineva e liber in tara asta? Deci mai da draq si pe rahatii astia de talhari de la CNA ca sunt de toata jena cu deciziile lor pe toate planurile… pe aia mari nu ii vad… doar pe astia mici… (si pentru tine personal iti garantez ca reclamele de pe 6 tv au salvat cateva persoane de la dureri groaznice , daca nu ai avut asa ceva nu stii ce înseamnă… eu sunt unul care s.a tratat intr-un an cu produse de la Davidoni de care la 6tv am auzit prima data, torser-ul si ormusul sunt niste produse ireale… pe mine personal m-au ajutat sa scap de problemele postoperatorii… dar partea buna nu o sa se vada niciodata prin ochii vostrii) pacat.

  18. Păcat ca s-a luat așa o decizie!
    Chiar nu înțeleg criteriile CNA!(statut,prevederi cu valoare de..adevaruri sine qua non(!),axiome?)
    Dar nu ma mai mira nimic:pandemia asta a virusat multe in țara.
    Dumneavoastră nu manifestați nici un fel de transparentă privind hotărârile pe care le luați.Dispar tot mai multe emisiuni cu caracter cultural,educativ.Troneaza audienta cu gust de mahala,suburbana!
    Ma opresc pentru ca nici nu merita sa expun opinia mea:an citit răspunsurile la comentariile anterioare-și nu doresc sa aflu ce impresie v-am făcut.
    Argumentele dvs sunt străvezii.

    • Acest site nu reprezinta CNA sau alta institutie. Doar ofera informatii. In ceea ce priveste comentariile anterioare ele sunt scrise de oameni nu de acest site. Orice om din aceasta tara este liber sa isi spuna punctul de vedere asa cum si dvs v-ati scris punctul dvs de vedere.

    • Noi nu suntem de la CNA sau de la 6TV, eu mi-am expus parerea privind aceasta situatie. Permiteti-mi sa fiu de acord cu decizia CNA privind refuzul prelungirii licentei 6TV. Sa nu credeti ca CNA este o institutie care face ceea ce vrea si nu este controlata de nimeni, nu cred ca trece o sedinta de-a lor in care cel putin un membru sa nu-si exprime ingrijorarea privind o eventuala chemare in instanta, sunt foarte atenti cu deciziile luate si o fac doar cand sunt acoperiti de lege. Asa cum am mai spus-o, daca ar fi o nedreptate, reprezentantii 6TV ar da in judecata CNA contestand aceasta decizie.
      Nu tin cu cei de la CNA si nu am fost de acord cu unele decizii luate de ei, dar in ceea ce priveste 6TV, sunt de acord cu ei. Cei de la 6TV au intins coarda cu mai multe lucruri, probabil sperand ca nu-i va observa nimeni, avand audienta mica, insa lucrurile nu stau asa.
      Aceasta este parerea mea, asa cum si dvs aveti o parere.

  19. In ce tara traim ?Unde este libertatea presei si a cuvintului ? Asa au inchis si OTV-ul ,cu ce drept nesimtitilor de la CNA care traiti pe spinarea noastra cu niste salarii enorme ? Bine ca lasati Antenele securistului de Voiculescu .RUSINE!!!

    • Daca nu si-au platit amenzile cei de la OTV, de ce sunt nesimtiti cei de la CNA ca l-au inchis? Legile nu se aplica pentru toata lumea? Unii platesc amenzile luate si altii nu? De ce nu i-a dat in judecata Dan Diaconescu daca s-a inchis pe nedrept?

  20. Ma bucur foarte mult ca s-a inchis 6TV. Era un post care emitea numai prostii, si multe rude batrane m-au innebunit cu teorii imbecile vazute la acest post.

    • CORNELE,MAI AI CARNETUL ROSU’ DE PARTID IN DULAP?!

      AI CITIT LA VIATA TA CAM MULTE EDITII DIN ZIARUL ”Scînteia”,

      SA TRAITI TOV. ,INCEPUT DE FRAZA PREFERAT……

    • Vina postului 6 TV a fost ca nu a incadrat bine emisiunile in special cele cu produse naturiste. Daca puneau semnul P de la publicitate pe ecran cand difuzau aceste emisiuni nici cna nu avea nimic cu ei. 6 tv au primit multe somatii si amenzi pe chestia asta, nu s-au conformat legii au patit ce au patit.

  21. Păcat ca CNA sau alte institutii fac asemenea modificari fără a fi întrebat auditoriu și peste voința acestuia, acestea traind cu salarii frumoase plătite de abonați.Să va fie rușine.

    • Scopul CNA nu este sa multumeasca telespectatorii, asta e treaba operatorilor.
      Scopul CNA este sa se asigure ca reglementarile in domeniul audiovizual sunt respectate de televiziuni.

  22. pt mine 6tv e televiziunea sufietului meu va rog nu va bagati coada si in aceasta televiziune CNA e politizata e a parlamentului nu a guvernului

  23. salutam . si erau 3-4 emisiuni f bune . cam singurele de le urmaream la tv .mda . nu au putut interzice o anumita emisiune si ”ca sa nu ne prindem” care ii deranja au taiat tot postul .
    apropo , am o intrebare pt toti : va mai va influenteaza o reclamA TV SA CUMPARATI RESPECTIVUL PRODUS ? pe mine nu ! iar cand intra calupul publicitar ,daca prima reclama este naspa , schimb postul.

    • Salut Roka,
      Reclamele functioneaza, tu asa crezi ca nu te influenteaza, insa adevarul este altul.
      In fiecare an se baga din ce in ce mai multi bani in reclame, la nivel global in 2019 s-au cheltuit aproximativ 563 de miliarde de dolari pe reclame. Pentru unii reclamele lucreaza cu constientul, pentru altii cu subconstientul, insa un lucru e clar, reclamele functioneaza.

  24. Bravo,și noi telespectatorii la ce ne mai uitam?la toate porcăriile care se difuzează pe celelalte televiziuni?la manipulările voastre ?

  25. „Multumim” ca ati inchis o televiziune deosebita, in comparatie cu ce vedem la celelalte televiziuni! Dar dacă nu ne place putem schimba canalul, nu? Dar ce sa vezi, peste tot aceleași filme repetate peste tot, aceeași roboți, aceleași bătăi, politica de rigoare, viruși in voga ! Acum nu mai avem cu ce sa schimbam, de ce? Pentru ca nu trebuie sa avem si alte informații sănătoase. Dacă nu știți și la antena 3 la Adevăruri ascunse vorbesc de tarot, și la voi cu Voicu sunt invitați deosebiți!

    • Vina inchiderii o au 6 tv si CNA. 6 tv pentru ca au mintit la cna (asa au spus reprezentanti cna) si CNA pentru ca este o institutie subordonata guvernului.

      • Una din problemele ridicate de cei de la CNA era ca isi fac reclama invitatii la produsele proprii, ei veneau sa spuna cat de bune sunt nu stiu ce medicamente care erau vandute de invitati.

        • Numai televiziune generalista nu era Tv6 parca când au ineput sa emită spuneau ca este televiziunea sectorului 6,nu este bai iese Tv6 și ne întra televiziunea madame Primar adică Metropolatv

          • 6tv era unul dintre putinele posturi tv românesti care avea cateva emisiuni pe care le urmaream cu interes, in rest de acord cu Rozaura, Viorica, Raluca.
            Chiar si la canalele de stiri, parca esti in ziua cârtitei, se tot repeta obsesiv aceleasi lucruri intoarse pe toate canturile, stirile de pe tot globul pamântesc lipsesc, noutati din stiinta, medicina, cultura lipsesc cu desavărsire…
            Recomand France2, 3, 5, tv5monde ca exemple bune de urmat pt televiziunile românesti pline de cancanuri si prostgust

          • CNA-ul nu are legatura cu mediul online iar online nu esti obligat sa specifici ca faci reclama unui anumit produs. Ar fi mai bine sa ne interesam ce este permis si ce nu este permis, inainte de a arata cu degetul o anumita institutie.

            A se verifica legea audiovizualului numarul 504:
            (4) Programele care conţin plasare de produse trebuie să îndeplinească
            cumulativ cel puţin următoarele condiţii:
            a) conţinutul şi, în cazul serviciilor de programe de televiziune, intervalul
            orar afectat acestora să nu fie în nicio situaţie influenţat într-un mod care să
            afecteze responsabilitatea şi independenţa editorială a furnizorului de
            servicii media audiovizuale;
            b) să nu încurajeze în mod direct cumpărarea sau închirierea de produse
            ori servicii, mai ales prin menţiuni exprese cu caracter promoţional la
            produsele sau serviciile respective;
            c) să nu scoată în evidenţă în mod exagerat produsele în cauză.
            (5) Programele în care sunt inserate plasări de produse trebuie să
            cuprindă informaţii clare privind existenţa acestora, fiind identificate
            corespunzător atât la început, cât şi la sfârşit, precum şi la reluarea după o
            pauză publicitară, astfel încât să se evite orice confuzie din partea
            telespectatorului.

            (6) Cerinţele prevăzute la alin. (5) nu se aplică acelor programe care nu
            au fost nici produse, nici comandate de către furnizorul de servicii media
            audiovizuale sau de către o societate afiliată acestuia.
            (7) Se interzic plasarea de ţigări ori alte produse din tutun sau de produse
            ale unor operatori economici al căror obiect principal de activitate îl
            constituie fabricarea ori vânzarea unor astfel de produse, precum şi
            plasarea de produse sau tratamente medicale disponibile numai pe bază de
            prescripţie medicală.