Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD adaugate pe Digi Online
Programele Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD au fost adaugate pe aplicatia Digi Online, inlocuind versiunile SD.

Eurosport 2 HD a mai fost disponibil in aplicatia Digi Online din decembrie 2019, atunci cand au fost introduse si alte programe precum AXN HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, History HD, E! Entertainment HD.

In martie 2020 au fost introduse si alte posturi in format HD si anume Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Sport 4, Digi World, Digi Animal World si Digi Life insa Eurosport 2 HD a fost eliminat, fiind inlocuit cu varianta SD.

Acum, atat Eurosport 1 cat si Eurosport 2 sunt disponibile in format HD pe Digi Online. Inainte de aceste inlocuiri, ultimele modificari ale grilei Digi Online au fost efectuate luna trecuta, Paramount Channel iesind din lista (televiziunea a incetat emisia in Romania).

Eurosport 1 HD si Eurosport 2 HD sunt disponibile si in grila TV RCS – RDS, atat pe cablu digital cat si prin DTH. Pe cablu digital este disponibil si Eurosport 4k in extraoptiunea 4k la pretul de 5 lei pe luna, extraoptiune care include si postul Digi 4k.

Reamintim ca Digi a efectuat recent cateva actualizari ale aplicatiei Digi Online prin care a fost simplificat procesul de autentificare dar au fost aduse si modificari de design si din punct de vedere al functionalitatilor.

Digi a emis si un comunicat de presa privind digitalizarea experientei clientilor, proces prin care a fost schimbat atat designul site-ului digi.ro (site web care a folosit in trecut domeniul digiromania.ro) cat si al aplicatiei Digi Online.

De asemenea, au fost adaugate si noi functionalitati precum posibilitatea de a schimba numele retelei wifi si a parolei, transmiterea sesizarilor din cont si verificarea istoricului sesizarilor, plus alte modificari.

Desi destul de greu, Digi continua imbunatatirea grilei de programe disponibila in mediul online iar acestea sunt cateva plusuri importante ale aplicatiei:

  • este gratuita pentru abonatii Digi
  • poate fi utilizata de abonatii Digi cu minim un serviciu, chiar daca nu detin televiziune prin cablu
  • aplicatia functioneaza bine, streamul live se deschide aproape instant

Voi ce parere aveti despre aplicatia Digi Online?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

31 COMENTARII

  1. ar fi ideal daca ar baga si posturile look pe digi online daca tot este pe digital sa fie si pe digi online chiar daca numai sunt la ei cu televiziunea si netul si doar cu telefonul tot sunt la curent cu ce este pentru ca am cunostinte care au digi