Aplicatia Vodafone TV – optiuni si canale disponibile

Aplicatia Vodafone TV – optiuni si canale disponibile – Vodafone TV (fosta aplicatie 4GTV) este o platforma online disponibila pe dispozitivele mobile prin care putem avea acces la continut TV, in functie de optiunile pentru care optam.

Aplicatia Vodafone TV este disponibila pe dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android sau iOS. Putem viziona canale TV atat live cat si emisiuni care au fost deja difuzate (optiune disponibila pe canalele marcare cu o sageata circulara) din ultimele 7 zile.

Activare Vodafone TV
Activarea Vodafone TV se poate face prin urmatoarele modalitati:
-din aplicatia My Vodafone – Meniu – Oferte pentru tine – Bonusuri si optiuni;
-apelam *100# si selectam Contul meu/Optiuni active;
-apelam *222 – comanda vocala Vreau sa activez o optiune;
Pentru a putea utiliza aplicatia Vodafone TV trebuie sa activam una din urmatoarele optiuni:

Cinema (1.9 euro)
-5 canale TV: Comedy Central, Paramount Channel, TV1000, Epic Drama, Crime & Investigation;
-optiunea Cinema incearca inglobarae tuturor genurilor de filme, pentru toate gusturile: de la blockbustere si filme independente premiate la festivaluri pana la filme pentru intreaga familie, seriale de comedie sau drame;
-bonus o luna pentru abonatii Vodafone;

Family (1.9 euro)
-18 canale TV: Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, TLC, Animal Planet HD, Discovery Channel HD, Discovery Showcase HD, Discovery Science, Discovery Investigation, Discovery Turbo Xtra, Minimax, TV Paprika, Food Network;
-bonus o luna pentru abonatii Vodafone;

Learn & Fun (1 euro)
-3 canale TV: Nickelodeon, Nick Jr., Da Vinci Learning;

Premium (2.9 euro)
-optiunea Premium include toate posturile din cele 3 optiuni prezentate mai sus;

Utilizand aceasta aplicatie avem acces la sectiuni precum MyTV sau Ghidul de Programe TV. Tot din Vodafone TV avem acces la continut Video on Demand precum Netflix. Aplicatia este disponibila doar pentru abonatii Vodafone persoane fizice.

Aplicatia Vodafone TV – optiuni si canale disponibile 

Folosind Vodafone TV putem descarca direct in aplicatie continutul dorit si il putem viziona chiar fara sa fim conectati la internet. In plus, asemenea platformei Netflix, putem continua vizionarea oricarui film de pe orice dispozitiv de unde am ramas. Vodafone TV are nota 2.5* (din 5*) in Google Play din aproximativ 1800 de recenzii, nota este destul de mica si este cauzata de diverse probleme de utilizare a aplicatiei, in special probleme de conectare, conform comentariilor lasate in Google Play.

Programele Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX si Investigation Discovery sunt disponibile recent pe aplicatia Vodafone TV.

Daca ati utilizat aplicatia Vodafone TV, ce parere aveti si ce probleme ati intampinat pana in prezent?

Update 10.04.2020: Minimax, TV Paprika si Food Network au fost introduse in aplicatia Vodafone TV;

Update 19.07.2021: Vodafone TV va inlocui Horizon Go din 30 iulie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

  1. Salut pot fi ajutat cu dezactivarea unor dispozitive din contul MyVodafon ,am instalat Vodafontv pe tv Smart și-mi spune că am prea multe dispozitive conectate ,,am incercat sa găsesc în cont dispozitivele dar nu găsesc nu au cum exista la Digi sau Orange ,Ajutor!

  2. oare pentru abonatii cum sunt eu ca am tv si internet pachetul axim este gratuit ? asa ar trebui sa fie ca horizon go era gratis si daca da cum il accesez ?

    • Daca ai pachetul maxim vei beneficia de Vodafon tv. Activarea se face in 3 moduri : 1 din aplicatie MY Vodafon- Meniu- Oferte pentru tine- Bonusuri si optiuni. 2 Apeland *100# selectezi Contul Meu / Optiuni active ( asta daca ai si abonament sau cartela pre pay Voda) 3 Apeland *222 comanda vocala Vreau sa activez optiunea.