CNA retrage licentele Radio Guerrilla TV si TV Jimbolia
In cursul sedintei CNA de astazi a fost decisa retragerea licentelor audiovizuale ale serviciilor de programe Radio Guerrilla TV si TV Jimbolia.

Licenta postului Radio Guerrilla TV a fost retrasa dupa ce s-a constatat ca televiziunea nu a inceput emisia in termenul legal. Termenul final pentru inceperea emisiei era 13 august 2021 (termenul initial a fost de 12 luni, urmat de doua prelungiri a cate 6 luni). Ambele solicitari de prelungire au fost motivate prin criza sanitara internationala, din aceasta cauza nu au fost primite echipamentele necesare (servere HP) iar veniturile din publicitate au scazut.

Licenta audiovizuala Radio Guerrilla TV a fost acordata pe 13 august 2021, data la care proiectul a fost prezentat in sedinta CNA de Mihai Dobrovolschi.
Radio Guerrilla va emite in continuare in FM si in mediul online.

CNA retrage licentele Radio Guerrilla TV si TV Jimbolia

O alta licenta retrasa in sedinta CNA de astazi este cea a serviciului de programe TV Jimbolia, acest lucru intamplandu-se la cererea radiodifuzorului. Aceasta solicitare a fost justificata prin lipsa personalului calificat si din motive financiare. Totusi, a fost mentionat ca postul va emite in continuare in mediul online, dupa posibilitati.
Licenta audiovizuala urma sa expire pe 13 septembrie 2021, fiind acordata din 2010, la initiativa primarului de atunci, Kaba Gabor (in prezent, viceprimar).

Licenta postului TV Jimbolia era detinuta de Consiliul Local Jimbolia, formatul de principiu era generalist iar zona de difuzare locala.

TV Jimbolia a inceput cu un program de doua ore si o investitie de putin peste 37.000 de euro, promitand ca 80% din productii sa fie proprii iar diferenta de 20% urmand a fi productiile altor producatori.

In judetul Timis emit si alte televiziuni locale/regionale precum Sannicolau TV (STV), Tele Europa Nova TM, QUB TV sau Autentic TV.

Daca ati urmarit pana in prezent TV Jimbolia, ce parere aveti despre aceasta televiziune?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Cand vine vorba de Radio Guerrilla expresia „veniturile din publicitate au scazut” este o contradictie de termeni.

    Pentru a avea venituri din publicitate trebuie sa faci audiente, astfel incat sa poti vinde spatiu de publicitate. Audientele Radio Guerrilla sunt undeva sub nivelul marii. Despre care venituri din ce publicitate discutam?

    In online exista radiouri pirat care au audiente mai mari decat radio Guerrilla, pe youtube, facebook, twitter, instargram, etc sunt vlogarasi de proximitate care in momentul in care au sesiuni live au mai multe vizualizari comparativ cu Guerrilla

    In trecut, parca tot ei ramasese fara licenta CNA in eter pe motiv ca societatea care detine aceste licente, incearca sa le instraineze pe bani, desi legea interzice acest lucru.

    Iar partea cu „nu au fost primite echipamentele necesare (servere HP)” este din seria gargara ieftina, pentru ca pe zona aceasta de Data Center se putea extrenaliza serviciul catre o firma specializata si costurile lunare erau mult mai mici comparativ cu realizarea, punerea in functiune si mentenanta propriului Data Center.

    Orice provider de gazduire care se respecta are in portofoliu posibilitatea inchirierii de servere dedicate.