Apel medical – sezon nou pe Canal 33
Finalul lunii septembrie vine cu un nou sezon al emisiunii Apel medical, Izabela Marinescu fiind realizatoarea si moderatoarea emisiunii. Anterior, emisiunea a fost prezentata de Simona Musca.

Emisiunea informativa si educativa Apel medical reprezinta proiectul independent al jurnalistei Izabela Marinescu, unde vom putea vedea invitati de top din domeniul medical.

In aceasta emisiune vor fi abordate teme medicale de actualitate, destul de putin discutate, cateva dintre acestea fiind: stil de viata, alimentatie, miscare, analize si diagnostice medicale, prim ajutor, intretinerea trupului dar si a sufletului.

Primele editii ale emisiunii Apel medical vor aborda teme precum practicile maternitatilor din Romania, informare si sustinere pentru pacientii oncologici, viata cu risc de anafilaxie sau menopauza precoce.

Izabela Marinescu a declarat urmatoarele: „De ce o emisiune de sanatate? Mai ales acum, in context pandemic, cu o multime de incertitudini si nesigurante, romanii au nevoie de informatii corecte, clare si concise, doar de la specialisti, care sa surclaseze net sursele
neverificate din online, carora multi le cad in capcana.

Apel medical – sezon nou pe Canal 33

Izabela MARINESCU este autor publicat si jurnalist cu experienta de 20 de ani in televiziune, nominalizata la premiile Webstock (cea mai mare gala de premiere a proiectelor social media). La Canal 33 a mai realizat si prezentat emisiunea Parenting XXI, cu impact major la publicul tinta. Izabela Marinescu a fost in trecut jurnalist la National TV, TVR 1, Europa FM, dar și director de comunicare in cadrul Ministerului Mediului si Administratiei Strazilor Bucuresti.

Canal 33 este o televiziune generalista cu difuzare nationala care emite in mediul online din martie 2017, iar din octombrie 2018 este disponibila in grilele de cablu ale celor mai mari operatori de telecomunicatii, printre care mentionam RCS & RDS, Vodafone, Telekom, Orange sau NextGen. Canal 33 este inclusa in lista must carry 2021.

Avand sloganul Televiziunea care te inspira, Canal 33 este activa si in mediul online, atat pe YouTube cat si pe Facebook.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. De fapt Canal 33 a intrat în grila națională UPC în octombrie 2018. Abia în 2020 a intrat în grilele celolaltori operatori după ce Canal 33 a devenit post național și a intrat în lista Must Carry.

    • Asa este insa in 2018 era deja disponibila in grilele marilor operatori la nivel local.
      Spre exemplu, in grila Digi a intrat in grila digitala nationala in februarie 2020, pana atunci fiind disponibila doar in Bucuresti/Ilfov.
      In 2020 a intrat la nivel national in grilele digitale ale operatorilor deoarece a fost inclusa in lista must carry.