Mostenitorii pamantului – sezonul 2 Netflix
Mostenitorii pamantului (Heirs to the Land / Los herederos de la tierra) este un nou serial spaniol disponibil pe Netflix din 15 aprilie 2022. Productia a fost realizata dupa romanul omonim al lui Ildefonso Falcones.

Actiunea se desfasoara in secolul 14 in Spania, acolo unde tanarul Hugo Llor (Yon González) viseaza sa devina constructor de barci, insa in acelasi timp incearca sa isi tina juramantul facut familiei Estanyol.

In serial putem vedea actorii Yon González (a avut un rol in serialul difuzat de Antena 1, Gran Hotel), Elena Rivera (Jocurile timpului, difuzat in trecut de TVR 1), Jesús Carroza (Marshland – 2014, Celda 211 – 2009), Rodolfo Sancho (a avut si el un rol in Jocurile timpului), Maria Rodríguez Soto (Jocurile timpului), Bruna Cusí (Summer 1993 – 2017), Michelle Jenner (Julieta – 2016) si altii.

Mostenitorii pamantului – sezonul 2 Netflix

Primul sezon are 8 episoade si este disponibil integral pe Netflix. Reprezentantii serialului nu au confirmat daca va fi lansat si sezonul 2 insa vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare.

Pe IMDb a obtinut nota 7 din 428 de recenzii si este situat pe locul 103 in topul IMDb al celor mai populare seriale. In saptamana 11 – 17 aprilie s-a situat pe locul 4 in topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix care nu sunt in limba engleza, desi a prins doar 3 zile din aceasta saptamana, data lansarii fiind 15 aprilie.

Mostenitorii pamantului este un sequel al serialului Cathedral of the Sea care a avut 8 episoade difuzate in 2018 si a obtinut pe IMDb nota 7.5 din aproximativ 4.200 de recenzii.

O soacra-mare ingrozitoare – sitcom brazilian Netflix

O soacra-mare ingrozitoare (Smother-in-Law / A Sogra Que Te Pariu) este un sitcom brazilian disponibil pe Netflix din 13 aprilie. Fiind obligata sa locuiasca alaturi de familia ei din cauza crizei sanitare, Dona Isadir face tot ce ii sta in putinta pentru a incurca viata fiului sau si a norei sale.

In acest serial de comedie putem vedea actorii Rodrigo Sant’anna, Rafael Zulu, Solange Teixeira, Lidi Lisboa, Bárbara Sut, Pedro Ottoni (Tata la patrat – 2021), Daniela Fontan sau Ney Lima.

Primul sezon este disponibil integral pe Netflix si este alcatuit din 10 episoade. Pe IMDb a obtinut nota 4.4 din 86 de recenzii.

Recent, Netflix a adaugat un alt serial in limba spaniola si anume Banuiala inimii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.