Cea mai mare retea de socializare are probleme de functionare de cateva zile. Celebrul site continua sa pice. Nu au aparut explicatii pana acum din partea oficialilor retelei de socializare insa se speculeaza ca ar fi vorba de atacuri ale hackerilor.

Mesajul pe care pagina facebook.com il afisaza este vizibil in imaginea de mai jos.

mesaj de eroare facebook

Ceea ce deranjaza este faptul ca, odata cu picarea retelei de socializare, incarcarea site-urilor se realizeaza mult mai greu (datorita pluginurilor si casetelor de like implementate pe site-uri). Totodata „a picat” si conectarea cu contul de Facebook implementata pe majoritatea site-urilor si a aplicatiilor.

Update 15.10.2015: Pe langa perioadele din ce in ce mai dese in care Facebook continua sa pice, de ultima data cand a fost picat, a inceput sa functioneze foarte greu in permanenta. Comentariile apar cu o intarziere de 2-3 secunde, reimprospatarea se face foarte greu, inclusiv derularea este mult mai greoaie ca inainte.

Nu sunt prea multe lucruri pe care le putem face din moment ce majoritatea au renuntat la orice alta retea de socializare sau mijloc de comunicare online (Yahoo! Messenger, Skype, etc.) in favoarea Facebook-ului, insa problemele continua si se inmultesc, totul devenind o experienta foarte frustranta.

Sa nu mai vorbim de aplicatiile mobile (cel putin pe Android, dar ma gandesc ca si pe alte sisteme de operare se manifesta la fel), unde mereu au fost probleme, update-urile apar foarte des insa nu fac nimic altceva decat sa aduca noi probleme, sa manance din ce in ce mai multe resurse. Pe modelul de telefon pe care il folosesc in prezent (Huawei P8) dupa 4-5 update-uri aplicatia nu mai functioneaza. Atat aplicatia Facebook cat si Messenger au probleme foarte mari pe dispozitivele mobile.

Daca intampinati si voi astfel de probleme, lasati problema aparuta in comentariu, in felul acesta poate depistam cateva probleme generale la care sa incepem a cauta solutii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. Nu pot folosi facebook integral pe google chrome, ci numai pe microsoft edge. dacă vreau să distribui public o postare primesc mesajul că există o problemă la care se lucrează. Zilele trecute nu puteam nici să-mi văd notificările și nici sp deschid paginile preietenilor mei tot pe google chrome. Probleama acesta s-a rezolvat fără vreo reclamație, dar astăzi a apărut cea pe care am sesizat-o mai sus. ce se întâmplă? bănuiesc că problema vă aparține.

    • In primul rand, nu stiu daca ne considerati un furnizor de internet sau o alta companie, noi doar oferim informatii in limita posibilitatilor. Este posibil sa fie o problema cu vreo extensie sau vreun modul de la Google Chrome care va blocheaza accesul la acele optiuni de la Facebook, este greu de spus. In prima faza, va recomand sa reinstalati browserul Google Chrome daca va descurcati sa faceti acest lucru.

      • Am vrut să reclam acest lucru la Digi unde sunt abonată la internet. dar este foarte greu să găsești posibilitatea de a reclama lpe site-u acestei firme. Probabil am nimerit din greșală la dumneavoastră. Vă cer scuze pentru deranj. Mulțumesc pentru sfat.

        • Nu este niciun deranj insa tin sa precizez ca nu este o problema de internet, nu are nicio legatura. Daca totusi doriti sa ii contactati, o puteti face pe pagina oficiala de Facebook Digi Romania.