A fost odata o crima adevarata – Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate pe postul Crime+Investigation in luna iunie.

A fost odata o crima adevarata – 27 iunie, ora 23. Peter James, Denise Mina, Mark Billingham si Douglas Skelton sunt 4 scriitori de romane politiste din Anglia care devin detectivi.

Ei cerceteaza cele mai cunoscute crime despre care au scris chiar ei in romanele lor. In fiecare episod al serialului documentar A fost odata o crima adevarata, cei patru scriitori, impreuna cu telespectatorii, vor cerceta cate un caz de crima bazandu-se pe declaratiile  martorilor sau a jurnalistilor care s-au ocupat de fiecare caz in parte.
Seria documentara are 4 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

Primele 48 de ore – sezonul 24, partea a 3-a, din 30 iunie, de la ora 23. Se stie ca intr-un caz de crima primele 48 de ore sunt cele mai importante, detectivii spun ca daca nu gasesc indicii sau cel putin un suspect in primele 48 de ore de la infaptuirea crimei, atunci cazul va fi greu, daca nu imposibil, de rezolvat.

Seria documentara Primele 48 de ore seamana mai mult cu un serial TV si nu cu un documentar, prezinta cei mai buni detectivi care incearca sa rezolve cazuri de crima in primele 48 de ore. Fiecare episod ii urmareste pas cu pas pe detectivi in primele 48 de ore de la producerea crimei, iar telespectatorii vor vedea care sunt primele lucruri pe care le face un detectiv pentru a descoperi faptasul crimei.
Partea a 3-a a sezonului 24 contine 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

A fost odata o crima adevarata – Crime+Investigation

Dupa primele 48 de ore – 30 iunie, ora 00:00. Aceasta serie este o continuare a productiei Primele 48 de ore. Dupa primele 48 de ore prezinta in detaliu cele mai interesante cazuri de crima. In fiecare episod, telespectatorii vor putea urmari declaratii facute de politisti, martori sau chiar procurori despre cate un caz de crima pe care l-au avut de rezolvat.

Telespectatorii vor vedea cum se incheie cele mai interesante cazuri de crima. Noul serial documentar Dupa primele 48 de ore are 10 episoade, fiecare episod are durata medie de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. Gorila…. în urmă cu aproximativ două luni,spuneai de Pro Cinema HD că #va intra cât de curând# la Digi!!!!! ce înseamnă #cât de curând# un an sau doi? 🤔😉