Sezonul 13 al emisiunii iUmor incepe la Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat cand incepe sezonul 13 al emisiunii iUmor. iUmor are peste 2 milioane de abonati la canalul de YouTube a emisiunii. Sezonul cu numarul 13 va incepe vineri, 9 septembrie, de la ora 20:30, dupa aceea va intra in normal si va fi difuzata in fiecare duminica, din 11 septembrie, de la ora 20.

Juriul emisiunii iUmor va fi compus tot din 4 jurati: Cheloo, Delia Matache, Mihai Bendeac iar al 4-lea jurat va fi schimbat in fiecare editie cu cate o vedeta din diferite domenii, cum ar fi: muzica, vedete TV sau vedete din showbiz-ul autohton.

Pe scena iUmor vor fi prezenti romani talentati dar si straini. Vor veni oameni cu numere de stand-up, magie, acrobatie si mimica. In sezonul 13 nu vor lipsi numerele de roast facute de actori si vedete autohtone, vor fi realizate si editii in care vor veni actori ce vor intruchipa personalitati ale istoriei si vor face numere de roast.

Emisiunea iUmor va fi prezentata tot de Dan Badea si Serban Copot. Printre cei care vor fi al 4-lea jurat se numara Florin Calinescu, Iulia Vantur si altii. Sezonul 12 a fost castigat de Mihai Radu, un sofer de taxi care a povestit intr-un mod haios intamplarile haioase petrecute in masina sa cu diversi clienti. Ramane de vazut cine va castiga al 13-lea sezon.

Emisiunea I mai mult umor va reveni cu un nou sezon. Va fi prezentata de un alt actor, Vlad Dragulin, care va intruchipa un personaj si va intra in culisele emisiunii iUmor. I mai mult umor va fi difuzata saptamanal pe platforma de streaming Antena Play. Toate editiile  iUmor se pot vedea pe Antena Play.

Antena Play ofera abonatilor sai emisiuni ale posturilor ce apartin companiei Intact dar si continut exclusiv ce se poate viziona doar daca te abonezi la aceasta aplicatie. Pe Antena Play se pot urmari exclusiv seriale de mare succes cum ar fi: Daca un barbat iubeste (un serial turcesc de mare succes) sau competitii sportive cum ar fi: Uefa Europa Legue, Uefa Conference League si alte competitii sportive.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU