Abla Fahita: O diva melodramatica disponibil pe Netflix.
Serialul Abla Fahita – O diva melodramatica
a fost lansat astazi, 15 martie pe platforma Netflix. Serialul are un sezon care contine 6 episoade denumite astfel:
– Ep.1: Cina cu chebap;
– Ep.2: La revedere, Bonaparte!;
– Ep.3:Copilul a crescut;
– Ep.4: Gucci cu talpa dubla;
– Ep.5: Hexadactilie;
– Ep.6: Colți fara șarpe.

Cele 6 episoade ale primului sezon lansat astazi pe Netflix au in medie o durata de 22 min., iar creatoarea serialului este Abla Fahita.

Povestea serialului este despre o mama (Abla Fahita) care trebuie sa se despareta de proprii sai copii (Caro si Boudi) si care devine fugara nevinovata. In urma unei altercatii intre Fahita si dl. Fayez rezulta un incident neplacut. Fahita este acuzata ca l-a ucis pe dl.Fayez, iar acesta este motivul pentru care ea trebuie sa se desparta ce cei doi copii. In urma acestui incident ea devine fugara nevinovata. Excentrica si nonconformista, Fahita face tot ce ii sta in putere sa isi apere renumele si reputatia pe care si-a creat-o de-a lungul timpului. Diva lupta din rasputeri sa isi reuneasca familia si sa isi recapete statutul.

Creatoarea serialului da suflet personajelor sale, papusile, si le pune in acceasi scena cu personajele interpretate de oameni. Limbile vorbite in serial sunt: turca, araba si engleza, iar genul serialului dat de Netflix este: serial TV din Orientul Mijlociu.

Mai multe seriale, filme si emisiuni regasiti in categoria dediacta a siteului, la sectiunea SERIALE, FILME SI EMISIUNI. Totodata daca aveti sugestii despre anumite filme/seriale sau emisiuni, va rog sa lasati un comentariu la acest articol.

Serialul este incadrat la genurile: drama, comedie, serial TV, iar momentan are un singur sezon disponibil pe platforma Netflix. Serialul Abla Fahita – O diva melodramatica a fost publicat astazi, 15 martie pe platforma Netflix. Asteptam parerile dvs. despre acest serial in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.