Happy Channel redifuzeaza Clona
Televiziunea Happy Channel va difuza din nou una dintre cele mai cunoscute telenovele din toate timpurile, Clona (O Clone / The Clone – 2001). Serialul brazilian este creat de Glória Perez, regizat de Jayme Monjardim (Olga – 2004) si produs si difuzat de Rede Globo. Clona a fost un succes international in peste 90 de tari, inclusiv in Romania.

In anii ’80, in Rio de Janeiro, Jade (Giovanna Antonelli), o tanara musulmana, ramane orfana dupa ce mama ei moare, fiind obligata sa se duca in Maroc acolo unde locuieste unchiul sau, Ali.

Problemele apar din cauza ca Jade locuia intr-o tara cu o cultura total diferita fata de o tara islamica. Astfel, odata ajunsa in Maroc, ea trebuie sa invete toate traditiile si obiceiurile, sa se adapteze mediului de acolo si sa suporte consecientele atunci cand apar probleme din cauza personalitatii sale.

Pe de alta parte, familia Ferraz din Rio de Janeiro ajunge in Maroc in vacanta. Gemenii Lucas si Diogo Ferraz, alaturi de tatal lor, Leônidas, si doctorul Augusto Albieri (nasul familiei care este un cercetator genetician) il viziteaza pe Ali, un prieten al lui Albieri. Acolo, Lucas si Jade se intalnesc pentru prima data si se indragostesc la prima vedere.

Jade, stiind ca este un pacat sa il iubeasca pe Lucas, decide sa renunte la convingerile religioase pentru dragoste. Intre timp, in Rio, Diogo moare intr-un accident de elicopter. Atat Lucas cat si Leônidas sunt devastati de moartea acestuia iar planurile lui Lucas de a fugi impreuna cu Jade sunt distruse.

Albieri, care nu a trecut peste moartea logodnicei sale, este distrus de vestea mortii lui Diogo si incearca sa schimbe cursul natural al lucrurilor, utilizand celulele lui Lucas pentru a crea prima clona umana.

Happy Channel redifuzeaza Clona

In serial vom vedea actorii Giovanna Antonelli, Murilo Benício (Brazil Avenue – 2012), Reginaldo Faria, Vera Fischer (Love Strange Love – 1982), Neusa Borges, Jandira Martini (Romeo & Juliet …Get Married – 2005), Letícia Sabatella, Juca de Oliveira (a avut si el un rol in Brazil Avenue), Stênio Garcia (Me You Them – 2000), Daniela Escobar si altii.

Serialul Clona are 250 de episoade difuzate intre 2001 – 2002 iar pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8.2 din aproape 3.000 de recenzii.
Acest serial va fi difuzat de Happy Channel din 24 ianuarie 2022, de la ora 06:00 dimineata.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

    • Seara nu cred ca va mai fi redifuzat deoarece este un serial foarte vechi, de regula acestea sunt redifuzate la ore mai putin importante, dimineata sau noaptea. In prime-time sunt difuzate serii de actualitate.

    • Noi nu suntem de la Happy Channel si nu cred ca vor schimba ora difuzarii avand in vedere ca este un serial foarte vechi, in intervalul 19-24 se difuzeaza, de regula, productii mai noi.