Academia Asasinilor se vede si pe AXN
AXN va difuza serialul Academia Asasinilor (Deadly Class – 2018), un serial de aventura si comedie dupa benzile desenate ale lui Rick Remender.

Serialul urmareste povestea unui adolescent fara adapost recrutat de o academie de top unde sunt trimisi copiii familiilor criminale din intreaga lume. Are doar 10 episoade lansate intre 2018 – 2019 si a fost anulat de SYFY, desi Sony Pictures a incercat sa gaseasca o noua retea care sa sustina viitoarele sezoane ale serialului, acest lucru nu s-a intamplat.

Rick Remender, care este si co-producatorul serialului, a anuntat pe contul oficial Twitter ca fanii care vor sa afle ce se va intampla in sezonul 2, vor trebui sa cumpere benzile desenate avand in vedere ca Academia Asasinilor nu va fi preluat de o alta retea.
Pe IMDB, serialul are nota 7.6 din peste 12.600 de recenzii, avand deja o baza de fani, dezamagiti ca serialul a fost anulat.

In privinta audientei pe SYFY, Academia Asasinilor s-a situat undeva la mijloc, nu a excelat la acest capitol, probabil acesta fiind motivul pentru care nu a fost reinnoit pentru un nou sezon.

In distributia serialului putem vedea actorii Benjamin Wadsworth (Teen Wolf – 2011), Benedict Wong (Doctor Strange – 2016, Avengers: Infinity War – 2018, The Martian – 2015), Lana Condor (X-Men: Apocalypse – 2016, To All the Boys I’ve Loved Before – 2018, Patriots Day – 2016), María Gabriela de Faría, Luke Tennie, Liam James, Taylor Hickson si altii.

Academia Asasinilor se vede si pe AXN

AXN va difuza serialul Academia Asasinilor de maine, 5 ianuarie 2021, de la ora 23:00. A fost difuzat in trecut de HBO si este disponibil inclusiv pe platforma online HBO GO.

Astazi putem vedea pe AXN si alte seriale precum MacGyver, Alex Rider, Candice Renoir, Ultimul atac sau filme precum O retea letala: doar deserturi, Crima in meniu.

Daca ati urmarit pana acum serialul Academia Asasinilor, ce parere aveti despre aceasta productie?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.