V de la Vendetta pe TV1000
Postul de televiziune TV1000 va difuza in luna iunie filme de actiune foarte interesante, si nu numai. In acest material vom face cateva recomandari.

V for Vendetta / V de la Vendetta (2005) – 10 iunie, ora 22 si marti,, 28 iunie, de la ora 23:10 pe Warner TV. Filmul V de la Vendetta spune povestea unui erou din Anglia care se intituleaza simplu V (Hugo Weaving). Intr-o zi, V o salveaza de la moarte pe o tanara care facea parte din clasa muncitoare, pe nume Evey (Natalie Portman). Eroul acestei povesti este un tip inteligent, tandru, singuratic, un om care se lupta pentru a elibera cetatenii  Angliei de cei care i-au supus prin teroare.

Printre cei cu care se lupta V se numara si guvernul, el condamna modul tiranic prin care liderii conduc tara. Domnul V indeamna cetatenii sa participe la o rebeliune in cinstea zilei de 5 noiembrie 1905, atunci cand rebeliunea condusa de Guy Fawkes a fost stopata de guvernul englez iar Guy a fost ucis.Lui V i se alatura si Evey care descopera trecutul sau si al lui V.
Filmul V de la Vendetta are durata de 2 ore si 12 minute, pe IMDb a obtinut nota 8,2.

Lock Stock and Two Smoking Barrels / Jocuri, poturi si focuri de arma (1998) – 16 iunie, ora 22. Filmul Jocuri, poturi si focuri de arma este plin de actiune cu situatii hazlii. Patru prieteni descurcareti care fac bani din orice se hotarasc sa participe la o partida de poker unde participa si un mafiot si de unde pot iesi extrem de bogati. Insa ce nu stiu cei 4 este faptul ca aceasta partida este aranjata de mafiot si astfel cei 4 se trezesc datori si nu castigatori asa cum sperau.

V de la Vendetta pe TV1000

Acum, tinerii trebuie sa ii inapoieze mafiotului 50.000 de lire. Oare vor reusi cei 4 prieteni sa faca rost de bani? Filmul Jocuri, ponturi si focuri de arma are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 8,2.

Ninja Assassin (2009) – 17 iunie, ora 22. Raizo (Rain) este un orfan crescut de o organizatie de asasini numita Ozun Clan. Intr-o zi, organizatia o ucide pe prietena lui  Raizo, acesta decide sa plece din organizatie si sa se razbune pe acestia.

Organizatia de asasini Ozun Clan avea sediul in Berlin si executa crime politice la ordin contra unor sume de bani. Detectivul Mika Coretti (Naomi Harris) vrea sa cerceteze aceasta organizatie, numai ca aceasta decizie ii va aduce mari probleme. Ozun Clan trimite asasini pentru a o reduce la tacere pe Mika. Raizo o salveaza si se aliaza pentru a stopa crimele organizatiei.
Filmul Ninja Assassin are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a primit nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.