Sacrificiul se va vedea pe Netflix
Dupa serialul Adela produs de Ruxandra Ion pentru Atena 1, la sfarsitul lunii iunie va intra pe platforma Netflix un alt serial romanesc difuzat de Antena 1, este vorba de Sacrificiul. Serialul va fi disponibil pe Netflix din 28 iunie. Sacrificiul a avut premiera pe Antena 1 in toamna anului 2019, inregistrand audiente extraordinare inca de la primul episod. Sacrificiul are trei sezoane.

Primul sezon se concentreaza pe soarta a trei surori Eva (Maia Morgestern), Elena (Ana Ciontea) si Viorica (Adriana Trandafir), care se regasesc dupa 55 de ani. Dupa ce se regasesc, cele trei surori trebuie sa aiba grija de soarta copiilor lor si de alegerile pe care le fac acestia: Ioana (Oana Carmaciu), Andrei (Denis Hanganu), Irina (Ioana Blaj) si Amza (Vlad Gherman).

Dupa mai multe intamplari ciudate, relatia dintre Andrei si Ioana urma sa aiba un final fericit, ei urmau sa se casatoreasca numai ca Ioana afla ca este insarcinata si nefiind sigura ca este copilul lui Andrei, decide sa nu se prezinte la cununie.

Sezonul 3 al serialului Sacrificiul s-a terminat cam fortat de imprejurari pentru ca filmarile au avut loc in timpul pandemiei. Dupa filmari, Ruxandra Ion a inceput sa produca un alt serial de succes si anume Adela, disponibil de asemenea pe Netflix de la finalul lunii mai.

Sacrificiul se va vedea pe Netflix

Sacrificiul are la baza un scenariu facut dupa fapte reale, despre o familie si problemele prin care trec acestia. Avand in vedere ca Adela a stat in top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix mai mult de 3 saptamani, nu este exclus ca si Sacrificiul sa inregistreze un succes asemanator sau poate mai mare pentru ca in serial joaca actori de top din Romania dar si vedete din show biz-ul autohton, cum ar fi: Oana Zavoranu, Damian Draghici, Doinita Oancea si altii.

Sacrificiul are 3 sezoane formate din 70 de episoade, fiecare episod are durata de 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,2. Se pare ca Antena 1 si Netflix au incheiat un parteneriat, un schimb de seriale avand in vedere ca pe Netflix intra doua dintre cele mai bune seriale marca Antena 1 iar postul va difuza din 26 iunie unul dintre serialele emblema ale platformei Netflix, Narcos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.