Activare extraoptiune Digi (RCS & RDS)
In acest articol vom prezenta modalitatile prin care putem activa o extraoptiune pentru serviciul de televiziune in reteaua Digi (RCS & RDS), insa si alte operatiuni in vederea modificarilor de servicii.

Extraoptiunile TV disponibile in reteaua Digi sunt: HBO, Maxpack, Film Now, Adult si 4k. Acestea se pot activa prin una dintre urmatoarele modalitati:

 • Online pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contul Meu – configuram un cont online daca nu avem deja unul – ne logam – ajungem la numele abonatului in dreapta – Serviciile MeleDigi TV – selectam adresa – selectam extraoptiunea – Adauga extraoptiuni;
 • Online prin aplicatia de mobil Digi Romania – OptiuniServiciiTeleviziuneExtraoptiuni – selectam Comanda pe extraoptiunea dorita;
 • Telefonic sunand la relatii cu clientii Digi la numarul de telefon 0314004414 (pentru Bucuresti/Ilfov) sau 03xx400414 unde xx este prefixul judetului – daca sunam de pe un numar de telefon inregistrat in baza de date Digi selectam tasta 1 – Tasta 3 pentru informatii comerciale si modificari de servicii – Tasta 2 pentru televiziune prin cablu sau satelit – Tasta 1 pentru modificarea abonamentului – Tasta 1 pentru serviciul de televiziune prin cablu sau Tasta 2 pentru serviciul de televiziune prin satelit – vom asculta informatii despre abonamentul existent – mai departe selectam tasta aferenta extraoptiunii dorite; Daca nu urmam corespunzator acesti pasi si ajungem sa discutam cu un operator, putem solicita agentului activarea extraoptiunii dorite;
 • Prezenta intr-un punct comercial Digi;

Activare extraoptiune Digi (RCS & RDS)
Cele mai rapide modalitatile prin care putem activa o extraoptiune TV Digi sunt online (pe site sau prin aplicatia de mobil) sau telefonic prin IVR. Procesarea comenzii se va face in cateva minute iar ulterior este posibil ca smart cam-ul/receptorul sa necesite reinitializare. In prima faza, asteptam maxim 30 de minute pe unul dintre posturile codate. Daca nu avem semnal, inchidem si repornim receptorul, urmand sa lasam din nou selectat unul dintre posturile codate. Daca noul pachet nu functioneaza, sunam la relatii cu clientii Digi.

Important! Activarea unei extraoptiuni se poate face doar avand pachetul Digital si un receptor (decodor) sau un smart cam. Aceste conditii sunt obligatorii, daca avem televiziune analogica sau nu detinem un echipament necesar decodarii, nu vom putea receptiona extraoptiunea dorita.

In functie de numarul extraoptiunilor activate, putem beneficia de o reducere. La doua extraoptiuni active avem reducere 1 RON sau la 3 extraoptiuni active avem reducere 2 RON.

Optiunea se activeaza in aceeasi zi iar facturarea se va face la fel. Astfel, daca activam optiunea pe data de 10, vom plati doar pentru cele 20 de zile din luna pentru care beneficiem de serviciul respectiv.

Upgrade pachet internet Digi (RCS & RDS)

Prin aceleasi modalitati descrise mai sus putem efectua si alte modificari contractuale, precum upgrade-ul pachetului de internet. Daca avem deja fibra optica in locatie, upgrade-ul se va face automat, fara sa necesite interventia unui instalator. Daca avem infrastructura veche (FTTB), atunci va fi nevoie sa ajunga o echipa de instalare pentru schimbarea infrastructurii.

Activare extraoptiune telefonie mobila Digi Prepay

Activarea unei extraoptiuni prepay se poate face doar formand *110# de pe numarul respectiv si urmand pasii afisati pe ecran.

Activare extraoptiune Date Extra 30GB

Extraoptiunea Date Extra 30GB se activeaza pe abonament formand codul USSD *111# – selectam 3 Extraoptiuni – 1 Date Extra 30GB

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

20 COMENTARII

 1. buna ziua sunt un abonat la reteaua dumneavoastra ,a-si dori sa aflu cit m-ar costa activarea unui canal (adult chanel) in plus la abonament o zi buna .

  • Puteti adauga o extraoptiune pe abonamentul DigiTV satelit prin una dintre urmatoarele modalitati:
   -accesati siteul Digi Romania – sectiunea Contul Meu – va logati (configurati un cont daca nu aveti deja unul) – puteti activa de aici extraoptiunea dorita
   -sunati la relatii cu clientii DigiTV la numarul 0314004000
   -va deplasati intr-un punct de lucru Digi

 2. EU AM AVUT DIGICU ANTENA SI AU VENIT CU CABLU SI ACUM AM PROGRAME MAI PUTINE A SCOS DIN GRILO DIGI NOW HBO 1 2 3 SI CINEMAXU PE CARE LE AVEAM ASTA E TREABA IN LOC SA IMBUNATATEASCA CU MAI MULTE PROGRAME