The Irregulars (Strengarii) in curand pe Netflix.
The Irregulars (Strengarii)
este un nou serial care va putea fi vizionat pe Netflix anul acesta. Netflix a anuntat aparitia primului sezon al  acestui serial in luna martie 2021.

Actiunea serialului The Irregulars (Strengarii) se invarte in jurul unui grup de adolescenti manipulati sa investigheze crime supranaturale petrecute in Londra victoriana pentru dr. Watson și asociatul său Sherlock Holmes.

Serialul se incadreaza la genurile: drama, fantezie, crima si mister, avandu-i in rolurile principale pe actorii: Mckell David, Thaddea Graham, Jojo Macari, Harrison Osterfield, Darci Shaw care joaca rolurile unor investigatori amatori din Londra victoriana.

Netflix a publicat teaserul serialului pe platforma sa, teaser pe care il puteti viziona si putin mai jos:

Serialul va fi lansat pe platforma Netflix pe data de 26 martie 2021, conform anuntului facut de acestia. Acesta are legatura cu unul dintre cele mai urmarite seriale de acest gen si anume: Sherlock (Seria TV 2010-2017).
Sherlock (2010-2017) s-a bucurat de un real succes, iar privitorii l-au notat cu 9.1 pe IMDb.

The Irregulars (Strengarii) in curand pe Netflix.
Primul sezon al serialului The Irregulars (Strengarii) va avea 8 episoade. Actorii care vor juca pe parcursul celor opt episoade sunt: Thaddea Graham (Bea), Darci Shaw (Jessie), Clarke Peters (Linen Man), Harrison Osterfield (Leopold), Jojo Macari (Billy), Sheila Atim, Mckell David (Spike), Mark Hugh- Williams.

Serialul a fost filmat in mai multe locatii din UK, precum: Liverpool, Merseyside, Anglia, Marea Britanie. In Marea Britanie, serialul va fi lansat pe aceeasi data ca si in Romania, 26 martie. De asemenea, conform IMDb, tot pe aceeasi data The Irregulars va fi lansat si in restul tarilor: Germania, Italia, Franta, Spania, Canada, USA, Japonia, Brazilia, Australia, India, Mexic, Suedia, Singapore, etc.

Serialul este asteptat de majoritatea iubitorilor de acest gen, iar cu siguranta va tine spectatorii cu sufletul la gura, curiosi de cum vor fi rezolvate misterele din Londra epocii victoriene.

Daca ai vreo sugestie despre seriale similare, nu ezita sa ne lasi numele serialului/filmului in campul de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.